Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 3 iunie 2011

Casa lui Caragiale a devenit restaurant!

Fosta casă a scriitorului Ion Luca Caragiale, care se află în centrul Bucureștiului, a fost transformată în restaurant. Investiția a fost de 300.000 de euro.
Întrebarea noastră (lupta-ns.info): câte ziduri au fost dărîmate pentru a crea această sală de mese?
Aproximativ 300.000 de euro au fost investite în reabilitarea şi amenajarea interioară a fostei locuinţe a lui Ion Luca Caragiale din Capitală, transformată de curând în restaurant.

Cristian Mihai Balint, proprietarul localului denumit "La Union", a declarat pentru Agerpres că a încercat să păstreze atmosfera unei case de la începutul secolului al XX-lea.

"Am transformat fosta casă a lui Caragiale într-un restaurant cochet care te smulge din cotidian şi te duce pentru câteva clipe în Bucureştiul vechi. S-a urmărit crearea unui spaţiu deosebit, respectând arhitectura şi istoria casei, care să îmbine eleganţa cu un serviciu de excepţie", a spus Cristian Mihai Balint. El a mai adăugat că ,,La Union” va găzdui și o serie de evenimente culturale.
evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”