Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 9 iunie 2011

Nationaliştii Autonomi Sibiu: Învingătorii nu renunţă!

Naţionaliştii Autonomi Timişoara salută cu deplină satisfacţie apariţia unui nou grup autonom în zona de luptă naţionalistă, grupul recent constituit la Sibiu. Spre victorie împreună, camarazi!

Preluare de pe saitul Naţionaliştilor Autonomi Sibiu: Învingătorii nu renunţă!

“Învingătorii nu renunţă, iar cei care renunţă nu ajung învingători”(Aristotel)

Fie ca vorbim de istorie , trecut , traditii sau obiceiuri suntem constienti ca spiritul national se dezvolta in cel care priveste cu ochi critici imprejurarile, acceptandu-le si comemorand fiecare parte din istoria care l-au format pe el ca individ in societate. Fiecare natiune isi are propriul trecut asa cum fiecare individ isi are nasterea ca si punct de pornire pentru un eventual viitor reusit. Un individ nascut intr-o societate corupta are toate sansele sa isi uite locul natal si sa ajunga sa il deteste din cauza unor diferiti factori externi sau interni dar un individ crescut si nascut intr-o societate corecta are sansa de a primi o educatie corespunzatoare pentru un viitor bun.



Asadar, fie ca suntem dintr-o tara apuseana sau una rasariteana cu totii ne nastem cu datoria de a ne alege ce este mai bun din viata de zi cu zi si mediul in care traim astfel avem ocazia sa traim intr-o cale dreapta sau totusi sa o luam pe una gresita, nu obligam pe nimeni si stim cu totii ca cei care au ales drumul cel bun cu siguranta vor ajunge la victorie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”