Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 13 iunie 2011

Soţia unui consilier al Ambasadei Congo din Serbia, reţinută pentru contrabandă de ţigări la vama Stamora Moraviţa. Percheziţii în Timişoara (video)

Soţia consilierului numărul II al Ambasadei Congo din Serbia şi alţi trei cetăţeni sârbi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, luni dimineaţă, pentru 24 de ore, după ce a fost prinşi introducând ţigări de contrabandă cu un autovehicul al copului diplomatic, informează Mediafax.
Ţigările erau introduse în ţară prin punctul de trecere al frontierei Moraviţa, de către Bombeto Pascaline Esther, respectiv de soţul acesteia, învinuitul Marc Marius Itela Elombola, având funcţia de consilier II în cadrul Ambasadei Republicii Congo în Serbia.

Soţia oficialului de la ambasadă a fost depistată în flagrant delict, în autoturismul de teren, marca Chrysler, fiind gasită cantitatea de 18.500 pachete ţigari, introduse ilegal pe teritoriul ţării.


Diplomatul este şi el cercetat în acest dosar de contrabandă.

Pentru înlesnirea traficul cu ţigări, învinuiţii foloseau un autovehicul aparţinând corpului diplomatic, evitând controlul la frontieră. Ţigările erau depozitate în diverse locuri din judeţul Timiş, deţinute de membrii grupării.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişoara au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din 14 persoane, cetăţeni români şi sârbi, specializat în contrabandă.
http://www.antena3.ro/romania/sotia-unui-consilier-al-ambasadei-congo-din-serbia-retinuta-de-diicot-alaturi-de-trei-sarbi-127976.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”