Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 12 iunie 2011

Varşovia: naţionaliştii polonezi contra exhibiţionismului homosexualilor (VIDEO)

Sâmbătă, 11 iunie, în capitala Poloniei, Varşovia, a avut loc o manifestaţie naţionalistă împotriva paradei persoanelor suferinde de deviaţii sexuale. Manifestaţia contra homosexualilor a fost organizată de Narodowe Odrodzenie Polski (NOP/Renaşterea Naţională a Poloniei) şi Młodzież Wszechpolska (Uniunea Tineretului Polonez).
Participanţii la marş au cerut interzicerea paradelor homosexuale, pentru stoparea poluării morale a spaţiului public şi demisia primarului unui district Varşovian care a avut nebunia să afişeze un steag al homosexualilor (curcubeul) pe clădirea primăriei. După două zile steagul a fost îndepărat şi a fost călcat în picioare de naţionalişti (vezi foto jos).
La marşul naţionalist au participat peste 500 de persoane, alături de organizaţiile menţionate au fost numeroşi naţionalişti autonomi, membri ai altor organizaţii naţionaliste poloneze, dar şi mulţi oameni obişnuiţi; semn că exhibiţionismul homosexual deranjează pe toată lumea.

Marşul nu a fost ocolit nici de această dată de incidente şi abuzurile poliţiei care au înconjurat grupul membrilor NOP pe motiv că din direcţia lor s-au aruncat petarde şi fumigene spre grupul homosexualilor aflaţi în zona Seimului (parlamentul polonez). Manifestanţii au fost sechestraţi de poliţie până la orele 17, deşi NOP avea autorizaţie pentru manifestaţie până la orele 15. Liderul Mişcării pentru Renaşterea Naţională a Poloniei, Adam Gmurczyk, a declarat că va face o plângere penală pentru abuzurile în serviciu ale poliţiştilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”