Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 26 iulie 2011

80.000 de nord-coreeni se află în detenţie în lagărele de muncă ale regimului comunist

Aproximativ 80 de mii de deţinuţi sunt prizonieri în şase lagăre de concentrare ale regimului comunist din Coreea de Nord, anunţă o organizaţie de activişti pentru drepturile omului, intitulat Centrul pentru Drepturile Omului din Coreea de Nord.

Acest grup a declarat că a adunat informaţii, prezentate joi la un seminar, unde a anunţat că au fost descoperite şi identificate şase lagăre de muncă forţată care ţin captive aproximativ 80 de mii de persoane, inclusiv copii mici, care sunt obligate să lucreze acolo peste 10 ore pe zi şi au dreptul la puţină odihnă.

Organizaţia a adăugat că oamenii din lagărele de muncă sunt hrăniţi cu mai puţin de 200 g de alimente şi doar o mică porţie de supă pe zi, anunţă agenţia de ştiri Arirang News, citată de english.chosun.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”