Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 6 iulie 2011

"DEMASCAREA" - Fenomenul Piteşti. Braşov, Centrul Reduta, 22.06.2011Braşov, Centrul Cultural Reduta, 22.06.2011. Sub organizarea de excepţie a voluntarilor Fundaţiei "Ion Gavrilă Ogoranu" din Braşov, are loc prezentarea filmului documentar "Demascarea", realizat de IICCR şi Fundaţia Arsenie Boca, o zguduitoare mărturie asupra experimentului reeducării prin tortură de la închisoarea Piteşti (1949-1953). Participă: Neculaie Purcărea, 90 de ani, supravieţuitor al macabrului experiment exterminator, Octavian Bjoz, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România şi istoricul Ioan Halmaghi. Moderator: Florin Dobrescu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”