Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 7 iulie 2011

Protestatarul ieşean, săltat de civili nelegitimaţi în plină stradă: Am fost ridicat pentru că am cutezat să stau de vorbă cu oamenii (video)

Protestatarul ieşean, Sorin Bălănescu, apare în premieră la Sinteza Zilei, pentru a face dezvăluiri în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat. Acesta a fost luat pe sus de poliţişti, chiar în faţa primăriei. Omul venise să împartă pliante.
"Am fost ridicat pentru că am cutezat să stau de vorbă cu oamenii, să le arăt un ONG care le reprezintă interesele. [...] Dacă vă uitaţi pe film, niciodată nu am spus nimic jignitor la adresa primarului sau a celor din jur" a explicat Bălănescu.

Barbatul a apucat să împartă doar câteva hârtii în care erau semnalate unele dintre problemele oraşului. El a fost imediat înconjurat de poliţişti şi mai mulţi bărbaţi în civil.

Sorin Bălănescu este preşedinte al Forumului Asociaţiilor Publice pentru Transparenţă în Administraţie şi nu este prima dată când se revoltă împotriva primarului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”