Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 31 iulie 2011

Timişoara: Focuri de armă pentru prinderea unui algerian ieşit din arest care a furat bani dintr-un taxi

Politistii din Timisoara au tras, sambata seara, patru focuri de arma in aer pentru a prinde un algerian cazat la Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta care a furat 80 de lei dintr-un taxi, dupa ce a refuzat sa achite o cursa, tanarul fiind eliberat de cateva ore din arestul Politiei Timis.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, politistii au fost sesizati de un taximetrist ca un tanar a refuzat sa ii achite cursa pana la mall-ul din municipiu, iar odata ajunsi la destinatie a furat o suma de bani din torpedou si a fugit, transmite Mediafax. Ea a afirmat ca la fata locului s-a deplasat un echipaj de Politie care l-a observat pe suspect si a pornit in urmarirea lui.

In timpul urmaririi, politistii l-au somat pe tanar sa se opreasca, iar vazand ca acesta refuza au tras patru focuri de arma in plan vertical, reusind sa il prinda pe suspect pe strada Cugir, la o distanta destul de mare de locul faptei. Ea a precizat ca tanarul, in varsta de 19 ani, a fost dus la Sectiei 5 Politie unde va fi audiat.

Mezdrea a spus ca tanarul este cazat la Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta din Timisoara.

Potrivit sursei citate, tanarul este de origine algeriana si nu vorbeste romaneste.

Potrivit unor surse judiciare, tanarul a furat suma de 80 de lei din torpedou. Totodata, el este suspectat de implicare in alte trei furturi in ultimele doua zile.
Conform surselor citate, tanarul a fost prins vineri, dupa ce a spart un magazin aflat in incinta unui centru comercial, din apropierea Centrului de Tranzit in Regim de Urgenta din Timisoara, de unde a furat 150 de lei, fiind retinut pentru 24 de ore si dus in arestul Politiei Timis.

Sambata, in jurul orei 17.30, el a fost eliberat din arest pentru ca ii expirase ordonanta de retinere, iar mai tarziu a luat un taxi din zona Modern, solicitandu-i taximetristului sa il duca la Centrul de tranzit. Cand a ajuns la mall-ul din municipiu, el i-a cerut taximetristului sa opreasca si i-a furat banii din torpedou.

In celelalte doua cazuri, tanarul este suspectat ca a furat dintr-o masina un telefon mobil, iar dintr-un alt autoturism un portofel in care erau 150 de euro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”