Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 2 august 2011

Cu tancul peste maşinile parcate ilegal (VIDEO)


Arturas Zuokas, primarul oraşului Vilnius, a găsit o metodă inedită pentru a protesta împotriva şoferilor care parchează pe pistele de biciclişti.

"M-am săturat de posesorii maşinilor de lux care îşi parchează bolizii pe trecerile de pietoni sau pe pistele de biciclişti. Tancul rusesc* este o unealtă perfectă pentru rezolvarea problemei parcării", a spus Arturas Zuokas, primarul oraşului Vilnius, după ce a trecut cu un astfel de mastodont peste un Mercedes-Benz Clasa S.



*În imagini apare un transportor blindat (transportor de personal) - nota Lupta NS

1 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari primarului.Daca face si Vanghelie la fel, chiar dca nu l-am votat niciodata am sa il votez pana cand n-o mai candida.Demult imi doresc un astfel de primar sau politist care sa rupa la troace cu tancul sau cu buldozerul .

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”