Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 7 august 2011

Dezvăluiri macabre în China: pastile din fetuşi umani

În cercurile bogate din China se întâmplă lucruri care ar îngrozi orice persoană cu bun simț. În urmă cu câțiva ani, chinezii mâncau fetuși și avortoni, iar acum s-a descoperit că beau pastile făcute din cenușă de fetus și bebeluș.

Un documentar realizat de o televiziune coreeană dezvăluie practicile macabre ce au loc în China. După ce s-a crezut că s-a pus punct ospățurilor cu fetuși, se pare că a apărut o altă modă. Din fetușii și bebelușii morți adunați de pe la spitale se fabrică niște pastile despre care se spune că prelungesc viața și te apără de majoritatea bolilor.
Reporterii tv au făcut rost de astfel de medicamente și le-au dus la un laborator pentru a fi analizate. Praful din interiorul capsulelor conținea, potrivit site-ului newdaily.co.kr, în proporție de 99,7%, resturi umane. Ba mai mult, se putea afla ușor și sexul bebelușilor ce fuseseră folosiți la fabricarea macabrelor pastile.
Se pare că trupurile neînsuflețite sunt puse într-un aparat care le dezhidratează, iar apoi sunt măcinați, până se obține praful folosit în laborator, scrie Libertatea.ro.

Şi o altă ştire macabră despre practicile inumane ale chinezilor. Ştirea a apărut în 25 Octombrie 2009.


ŞOCANT! Chinezii mănâncă fetuşi umani!


Asiaticii mănâncă ciudăţenii: scorpioni, şerpi, gândaci şi chiar pisici şi câini. 

Totuşi, o poveste care a ieşit la iveală prima dată acum aproape 15 ani, a reînviat zilele trecute, iscând un scandal de proporţii.

Nu poate fi considerat macabru, şocant, inuman. Nu există cuvinte îndeajuns de dure, care să caracterizeze comportamentul unor oameni. Este vorba despre chinezi şi taiwanezi care se hrănesc cu fetuşi umani, avortaţi.
Prima dată s-a aflat despre această practică în 1995, când cotidianul The Eastern Express a publicat un amplu material referitor la acest aspect. Reporterul Bruce Gilley a reuşit să convingă pe cineva de la un spital că e de încredere şi a cerut apoi să cumpere nişte fetuşi, spunând ă e bolnav şi, aşa cum auzise, dacă va mânca aşa ceva, se va simţi mai bine. Asistenta cu care a vorbit i-a spus că tocmia li se terminase stocul, dar nici o problemă, poate să revină în câteva zile. Şi, aşa a fost. Îl aşteptau 10 fetuşi, pe care putea să-i cumpere şi cu 10 dolari bucata. Ce nu se vindea, era luat de medici.

Situaţii asemănătoare au fost ulterior semnalate şi de revista Next Magazine, din China, iar în 2006, un material amplu a fost publicat de cotidianul german Spiegel.

Un alt caz macabru a fost prezentat de ziarul Eastweek, în 2001, când au fost publicate poze cu un taiwanez care se hrănea cu un fetus prăjit, aşezat pe un platou, ca un pui.

Zilele trecute, au apărut alte poveşti, preluate imediat de publicaţii din întreaga lume. Mai ales că au apărtu şi filmuleţe mai mult decât şocante, pe YouTube. Despre ce e vorba? Potrivit The Seoul Times, chinezii bogaţi mănâncă o delicatesă... supă de fetuşi. O farfurie din această mâncare costă 4.000 de dolari şi se spune că face bine la potenţă, sănătate în general şi la un aspect luminos al pielii.

Imaginile şi înregistrările video explicite, care arată cum se găteşte o astfel de supă, sunt mult prea inumane pentru a putea fi prezentate, deşi ele au umplut internetul.

ATENŢIE, IMAGINI EXPLICITE ŞI ŞOCANTE!!!
(sursa foto theseoultimes.com)













0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”