Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 10 august 2011

"Este un cartier de muncitori albi şi suntem aici pentru a proteja comunitatea noastră"

Zile în șir Londra a fost capitala mondială a haosului și violențelor tribale generate de bandele de negri. S-a scris mult pe tema asta și mereu s-a ocolit cauza care a generat aceste violențe de o sălbăticie necunoscută Europei mileniului 3 și cu care poliția britanică nu era pregătită în niciun fel să se confrunte.

Autorii violențelor, soldate cu crime, nu sunt răsculați, nu sunt revoltați și nu sunt revoluționari de niciun fel. Nu sunt animați de vreo ideologie și nu au revendicări politico-sociale. Nu sunt necăjiți că nu au de lucru, nu sunt nemulțumiți de ajutorul de șomaj care ajunge pe la 380 de euro, nu sunt victimele unei discriminari de vreun fel. Sunt bande de sălbatici care vor să aibă cât mai multe, într-un timp cât mai scurt și fără niciun efort. Așa că au găsit un pretext pentru a ieși pe stradă și a-și da frâu liber impulsurilor natural-sălbatice de jefuitori și paria ai societății britanice. Au jefuit magazinele cu haine de firmă, televizoare cu plasmă, laptopuri, în general obiecte scumpe și ușor de valorificat. După ce au furat tot ce era de furat, au incendiat totul în urma lor pentru a ține la distanță firava poliție engleză și așa timidă în acțiune, mai fricoasă de eventualele acuzații de rasism și discriminare decât de tinerii NEGRI care ar fi putut fii potoliți chiar din prima noapte, dacă se intervenea ca în teritoriul irlandez ocupat (cunoscut sub numele de Irlanda de Nord).

Participanţi la haosul şi violenţa de pe străzi
Cum s-a ajuns aici? Care este cauza? Cauza nu este nici sarăcia, nici multiculturalismul. Acestea sunt doar efecte ale capitalismului, acest sistem este cauza, generator al sărăciei și multiculturalismului. Sub pretextul „dreptului la liberă circulație”, la „căutarea unui viitor mai bun”, la posibilitatea (utopică, mincinoasă și perfidă) că în același teritoriu ar putea conviețui în armonie diverse comunități rasiale, etnice, religioase, capitaliștii (compuși din marile corporații transnaționale și globale) au adus forță de muncă ieftină. Muncitorul alb autohton a fost „lăsat la vatră”, adică trimis în șomaj, iar noii veniți i-au înlocuit aproape subit. Porțile au continuat să rămănă deschise, selecția nu s-a făcut și Anglia (la fel și multe alte țări din Europa) s-a umplut de tot felul de specimene semi-sălbatice, inapte pentru munca la nivelul cerut de angajatori și piața britanică. Alții au venit cu unicul scop de a profita de sistemul de ajutor social, alții pentru a se încadra în bandele negrilor și asiaticilor. Alții au venit să își impună propria lor cultură, religie, propriul lor mod de viață, cum e cazul islamiștilor. Ei bine, dacă scursurile nu erau bune de muncă, politicienii demagogi și trădători ai intereselor britanice au văzut în noii veniți un capital electoral și „i-au integrat” pe hârtie, acordându-le cetățenie.
În ultima vreme, mulțimea negrilor și a asiaticilor nu a mai constituit o atracție pentru mediul politic și nici pentru marii capitaliști. Primii au realizat că veneticii nu îi mai votează, își crează propriile formațiuni politice și nu au nicio intenție să se „integreze” în planurile lor electorale, iar corporațiile au constatat că au suficientă mână de lucru ieftină, iar surplusul începe să le dăuneze afacerilor creând haos și instabilitate. Așa că purtătorii lor de cuvânt, Merkel, Sarkozy si Cameron, au declarat ceva care era interzis oricărui gazetar să scrie în ziar: „multiculturalismul a eșuat”. Ok, ce este de făcut? Îi trimitem înapoi? Nu, desigur că nu, ei doar s-au spălat pe mâini de această problemă creată tocmai de ei înșiși. Nu caută cu adevărat o rezolvare definitivă și justă a acestei probleme, care nu ar putea fii decât deportarea de urgență în țara de origine a fiecărui emigrant care nu și-a găsit de lucru, care paraziteaza sistemul social, care a săvârșit infracțiuni pe teritoriul britanic - inclusiv retragerea cetățeniei pentru cei care au creat orice fel de neplăceri țării gazdă. Iar participanții la haosul din ultimele zile să fie automat deportați în țara de origine cu interdicția de a mai păși vreodată pe teritoriile britanice.

Până acum, „vedetele” britanice adorau multiculturalismul și îl promovau pe toate canalele. Erau veșnic înconjurate de negri și asiatici, încercând să promoveze ceea ce producătorii lor le bagau în cap: diversitatea rasială, religioasă și sexuală (bolnavii LGBT). Era o chestiune de timp până când rahaturile pe care le promovau la TV și internet, spălând creierele compatrioților, se vor întoarce și împotriva lor.

Astfel, evenimentele din ultimele zile, haosul creat de negrii care au incendiat Londra, a lovit și vedetele insularilor.

Jamie Oliver, al cărui restaurant din Birmingham a fost vandalizat în timpul jafurilor a declarat: „E atât de trist să urmăreşti ce se petrece în Marea Britanie cu răzmeriţele astea! Toată lumea a înnebunit! E timpul să ne luăm ţara înapoi, acum e timpul să li se răspundă acestor idioţi în forţă” a scris Jamie. „Dumnezeu să binecuvânteze comunităţile care se adună să lămurească această debandadă” a mai spus Jamie, vedeta bucătar.

Ce se petrece în Anglia acum, în această seară, este o formă de terorism şi ar trebui tratată ca atare” a sugerat Piers Morgan. „Sper cu sinceritate că poliţia a fost autorizată să utilizeze orice mijloace necesare pentru a opri atacurile răsculaţilor” a mai adăugat cunoscutul ziarist şi prezentator de televiziune britanic. „Este momentul ca armata să apere populaţia pro-britanică de aceşti derbedei anti-britanici”.

Ei bine, poliția a reușit abia spre dimineată să recapete controlul zonelor afectate. 16 mii de polițiști sunt pe străzi și au fost autorizati să folosească gloanțe din plastic. De sâmbătă noapte până azi noapte au fost cvasi-ineficienți și i-au părăsit pe cetățenii onești în flăcările iadului creat de bandele de negri. Astfel că locuitorii s-au organizat singuri în grupări de autoaparare.
La Enfield, arondisment din nordul Londrei puternic afectat de tulburările din nopţile precedente, circa 200 de locuitori patrulau prin cartier pentru a supraveghea străzile.

O înregistare video realizată de un amator şi difuzată miercuri arăta un grup de circa 100 de persoane care scandau "Anglia, Anglia, Anglia", pe o stradă din Enfield.

Foto1&2: O femeie albă sare dintr-o clădire incendiată de negri.

Un număr similar de suporteri de fotbal s-au adunat la periferia Eltham, unde se zvonea ,de asemenea ,că vor veni negri care urmau să declanşeze violenţe.

"Este un cartier de muncitori albi şi suntem aici pentru a proteja comunitatea noastră", a declarat un tânăr pentru The Guardian.
"Suntem aici pentru a ajuta poliţia. Mama mea este terifiată de ce a văzut la televizor în ultimele trei zile şi am decis că aici nu se va întâmpla aşa ceva", a adăugat el.

Oare englezii ce au înțeles din această lecție a haosului și violenței predată de imigranții negri? Cât o vor ține minte? Vor pune capăt invaziei strinilor sau se vor mulțumi să măture străzile care amintesc de dușmanul retras în bârlog până găsește o nouă ocazie de a teroriza Anglia?
 În ceea ce mă privește, nu îmi fac mari speranțe, au uitat ei de atentatele musulmanilor din London Subway (07.07.2007), vor uita și de aceste mai devreme sau mai târziu. Ceea ce sper, e că se vor trezi la realitate comunități mici de băștinași care vor fii activi și radicali în apărarea drepturilor englezilor în fața invaziei străinilor. De la ei ar putea începe adevărata rezistență. Fără apariția unor astfel de grupuri, Anglia ar fi definitiv pierdută...



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”