Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 22 august 2011

Mireasă în vârstă de şapte ani la o nuntă ţigănească din Galaţi VIDEO

La opt ani, au făcut nuntă cu sute de invitaţi şi au primit daruri de 100.000 de euro. Doi copii ţigani s-au căsătorit în judeţul Galaţi, iar la petrecere, mulţi dintre musafiri au venit înarmaţi cu cuţite. Protecţia Copilului şi Poliţia au fost sesizate şi cercetează cazul.
Nunta a avut loc pe două străzi din localitatea Iveşti. Mireasa are şapte ani jumătate, mirele, puţin peste opt ani. Cadoul primit de familia fetei a fost de 200 de galbeni, echivalentul a peste 400.000 de lei.

Cei 200 de nuntaşi au fost păziţi tot timpul de două firme de bodiguarzi. Manelişti celebri au dat tonul petrecerii.

Protecţia Copilului Galaţi a fost sesizată în acest caz, la fel şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Căsătoriile la vârste fragede între ţigani sunt o obişnuinţă, de cele mai multe ori părinţii copiilor sunt oameni foarte înstăriţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”