Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 10 august 2011

Poligamul pedofil cu 78 de soţii a fost condamnat la închisoare pe viaţă VIDEO

"Profetul" poligam, în vârstă de 55 de ani, îţi ţinea haremul format din 78 de tinere într-o casă uriaşă, unde le şi viola, pe cele mai tinere. Procurorii americani susţin că fetele erau atât de îndoctrinate încât se ţineau cu forţa, unele pe altele, în timpul unor abuzuri sexuale brutale.
Liderul unei secte religioase din Texas, SUA şi autointitulat profet, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru abuzuri sexuale asupra unor minore şi poligamie. Pentru un alt cap de acuzare, bărbatul a mai primit 20 de ani de detenţie.

Warren Jeffs se căsătorise cu 78 de femei, dintre care 24 mai mici de 17 ani.

Profetul poligam, în vârstă de 55 de ani, îţi ţinea haremul format din 78 de tinere într-o casă uriaşă, unde le şi viola, pe cele mai tinere. Procurorii americani susţin că fetele erau atât de îndoctrinate încât se ţineau cu forţa, unele pe altele, în timpul unor abuzuri sexuale brutale. Probele de la proces au dovedit că Jeffs a făcut un copil cu una dintre soţii, de doar 15 ani.

Anchetatorii au făcut rost de înregistrări audio, în care liderul sectei se aude cum abuzează sexual de o copilă de 12 ani şi cum le ordonă altor minore să îi satisfacă poftele. Presa a publicat o poză de grup halucinantă cu 50 de soţii zâmbitoare, coafate la fel şi îmbrăcate parcă în uniformă.
Sediul sectei lui Warren Jeffs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”