Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 2 august 2011

TanasaDan.Blogspot.com: Conducerea IPJ Covasna a introdus stema "secuiască" în noua stemă a IPJ Covasna! (FOTO)

In cadrul amplului proces de "reforma si rebranduire" a Ministerului Administratiei si Internelor s-a emis Ordinul nr. 126/17.06.2011 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului internelor si reformei administrative nr. 490/2008 privind insemnele heraldice ale structurilor Ministerului Administraţiei si Internelor.
Prin acest ordin a fost aprobata si stema IPJ Covasna. Discursul pro-UDMR si pro-autonomie "secuiasca" a conducerii IPJ Covasna, institutie care este condusa acum de comisarul sef dr. Ioan Aron (foto) si comisarul sef de politie Jakab Albert-Toth si care formal apartine inca Statutului Roman se va regasi acum si in stema acestei institutii intrucat in noua stema a IPJ Covasna a fost inclusa si stema secuiasca.

Noua stema a IPJ Covasna


Actuala stema iredentist - sovina maghiara a judetului Covasna (dreapta)

Vezi aici declaratiile actualului sef al IPJ Covasna, comisarul sef dr. Ioan Aron, care afirma ca dementul extremist maghiar Csibi Barna nu poate fi tras la raspundere pentru faptele sale
Vezi aici cum adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul sef de politie Jakab Albert-Toth, si-a "tunat" masina personala cu un autocolant iredentist maghiar.

Vezi aici ordinul MAI.
http://tanasadan.blogspot.com/2011/07/exclusiv-tanasadanblogspot-conducerea.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”