Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 31 august 2011

VIDEO. MISA lui Gregorian Bivolaru s-a mutat în Argentina. Locuitorii unui orăşel sunt şocaţi de "ucenicii" care se droghează, fac sex în grup şi se integrează în absolut

Organizaţia MISA (Mişcarea pentru Integrarea Spirituală în Absolut), condusă de românul Gregorian Bivolaru şi care activa până de curând în Suedia, s-a mutat în Capilla del Monte şi îi sperie pe locuitorii micuţului oraş argentinian, scrie cotidianul La Gaceta.

Jurnaliştii argentinieni îl descriu pe Gregorian Bivolaru drept "controversat" şi spun că acesta a fost "exilat în Suedia şi este suspectat de abuzuri sexuale comise asupra copiilor, inclusiv pornografie".


Cât despre MISA, sud-americanii scriu că este "o sectă care doreşte iniţierea şi eliberarea sexuală a adepţilor săi, prin adevărate celebrări sexuale, care sunt filmate şi distribuite în toată lumea, pentru a colecta bani şi a finanţa organizaţia".

Argentinienii spun că MISA îşi racolează membrii, în special femei, promiţând că oferă "ateliere de sex tantric".


Membrii MISA vor să urmeze "calea spirituală", dar ajung să facă sex în grup

La Gaceta citează declaraţiile argentinienei Jamila, care a fost pentru mai mulţi ani membră a MISA şi a venit inclusiv în România.


"Când am mers în Costineşti, am văzut că acolo se aflau peste 10.000 de persoane (n.r. membri MISA). Toţi erau poligami. Erau oameni credincioşi, care credeau că se află pe o cale spirituală, dar ajungeau să întreţină relaţii sexuale cu 25 de persoane. Li se spunea că astfel se pot detaşa de corpul lor", povesteşte Jamila.

"Ucenicii" consumă droguri şi tulbură liniştea din Capilla del Monte

Şedinţele de integrare în absolut ale MISA îi deranjează teribil pe locuitorii din Capilla del Monte. "Oraşul reprezintă un fel de Mecca pentru miile de oameni care doresc să scape de marile oraşe şi se află în căutarea liniştii şi siguranţei. Dar nu putem fi îngăduitori cu membrii unei secte, mai ales dacă ritualurile practicate sunt imorale, cum ar fi consumul de droguri", a declarat Rosanna Olmos, guvernatorul provinciei Cordoba, din care face parte oraşul.

La Gaceta mai scrie că "reprezentanţii români ai sectei" au dat asigurări că "niciun ucenic al MISA nu a acţionat împotriva voinţei sale".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”