Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 28 octombrie 2011

Evreu traficant de organe, prelevate inclusiv de la români săraci, pledează vinovat în cadrul unui proces în SUA

Citeşte despre Reţelele evreieşti de trafic de organe

Un evreu din New York, Levy Izhak Rosenbaum, a pledat vinovat, joi, pentru trafic de rinichi prelevaţi de la imigranţi săraci din R.Moldova, România sau Rusia pentru clienţi disperaţi din New Jersy, cărora le cerea câte 120.000 de dolari sau chiar mai mult.

Avocaţii lui Rosenbaum, Ronald Kleinberg şi Richard Finkel, susţin că acesta nu a căutat niciodată clienţi. El a fost pur şi simplu de acord să ajute persoane bolnave disperate găsindu-le donatori de rinichi, scrie Daily Mail.

Aceştia susţin că donatorii găsiţi de el erau pe deplin conştienţi de ceea ce fac. Antropologul şi expertul în trafic de organe Nancy Scheper-Hughes, care a descris Israelul drept "un paria" în transplantul de organe la nivel global, a declarat în trecut că mulţi donatori erau imigranţi săraci din ţări est-europene ca R.Moldova, România şi Rusia.
Procurorii susţin că acesta cumpăra organe de la persoane vulnerabile din Israel cu doar 10.000 de dolari, după care le vindea cu cel puţin 120.000 de dolari.

"O piaţă neagă de organe umane nu este numai o ameninţare gravă la adresa sănătăţii publice, ci rezervă tratament pentru salvarea vieţii celor care îşi pot permite în detrimentul celor care nu pot. Nu vom tolera un astfel de afront la demnitatea umană", a declarat procurorul din New Jersey Paul Fishman.

Rosenbaum riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare pentru fiecare dintre capetele de acuzare, plus o amendăde 250.000 de dolari.

După sursa: adevarul.ro

2 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

Sa-l punem la zid si sa-l omoram cu pietre!

Anonim spunea...

Cine este fara de pacate sa arunce primul cu piatra si Mantuitorul nu a aruncat... fara de pacate fiind. Este deosebit de grav actul omului acestuia dar si pentru el s-a rastignit Hristos si are puterea sa-l aduca chiar si pe el la pocainta... de ce sa nu aibe vreme sa ajunga sa constientizeze gravitatea greselii lui. De ce sa retezam noi din start orice posibilitate de indreptare a acestui om, de ce sa refuzam noi mana pe care Dumnezeu o intinde catre el. Sa dea Dumnezeu ca si prin acest om sa lucreze harul Lui.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”