Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 13 octombrie 2011

Pressalert.ro: Descinderi DNA la palatele ţigăneşti. UPDATE 2 Află acuzaţiile aduse de nemţi clanurilor

Naționaliștii Autonomi contra mafiei țigănești: „Stop clanurilor țigănești! Ne vrem orașul înapoi!”

Nota Lupta NS: Perceziţiile au vizat şi membrii clanului Dulcea.

Procurorii DNA Timişoara însoţiti de trupele speciale de intervenţie ale Jandarmeriei şi de poliţişti au descins, în această dimineaţă, la mai multe palate ţigăneşti din Timişoara. Acţiunea face parte dintr-o amplă acţiune internaţională, până la acest moment anchetatorii refuzand să dea orice fel de informaţii. În acest moment sunt efectuate mai multe percheziţii la casele suspecţilor, iar în una dintre locaţii, jandarmii au fost obligaţi să forţeze uşa cu ranga pentru a putea intra în casa care trebuia percheziţionată. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Descinderile de astăzi au fost făcute în baza mandatelor emise de Tribunalul Timiş şi la solicitarea procurori germani, care investighează un dosar de evaziune fiscală în care sunt implicaţii membrii mai multor familii de ţigani din Banat. Prejudiciul estimat în acest dosar se ridică la peste un milioan de euro. Anchetatorii au ridicat mai multe documente, cât şi alte probe din palatele percheziţionate.

UPDATE 2 Procurorii germani investighează mai mulţi membrii ai clanurilor ţigăneşti Stancu şi Mihai, care au domiciliul în Germania unde au înfiinţat mai multe firme. Anchetatorii suspectează că în urma afacerilor ilegale, în special cu maşini, au produs prejudicii de peste un milion de euro. Banii negrii obţinuţi în Germania ar fi fost ulterior investiţi în palatele şi maşinile cu care clanurile se mândresc în oraşul de pe malurile Begăi. Suspecţii sunt anchetaţi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii şi poliţiştii DNA au ridicat saci întregi cu documente care urmează să fie analizate, relatează pressalert.ro
Foto: tion.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”