Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Rusia a declarat război deschis pedofililor. Vezi cum îi vânează (VIDEO)


Tot mai multe acţiuni ale poliţiei ruse se îndreaptă către pedofili, autorităţile acordând o atenţie deosebită celor care abuzează sexual viitorul Rusiei. În cazul de faţă, "momeala" este o fetiţă de 12 ani, care îndură atingerile greţoase cu un stoicism admirabil.
Ruşii s-au hotarat luna aceasta să facă pasul decisiv în lupta contra pedofiliei, cazurile de abuzuri împotriva minorilor devenind o prioritate. Astfel, un nou proiect de lege rusesc prevede pedepsirea, celor care abuzează sexual minorii, cu castrarea chimică. Conform noii legi, persoanele vinovate de abuzuri sexuale împotriva copiilor sub vârsta de 14 ani vor suferi castrarea chimica, iar infractorii recidivisti - condamnare pe viaţă.
Decizia privind castrarea chimică a unui condamnat se va face printr-un raport medico-legal executat de un psihiatru, la solicitarea instanţei. sursa: http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/rusia-a-declarat-razboi-deschis-pedofililor-vezi-cum-ii-vaneaza-video-595021.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”