Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 17 octombrie 2011

Ţapul mascotă a Partidului Poporului din Elveţia (naţionalist) - răpit şi probabil ucis de o grupare de extrema stângă

Uciderea ţapului Zottel, prioritate absolută pentru Antifa :))

Zottel, un ţap care a servit drept mascotă pentru Partidul Poporului din Elveţia, a dispărut săptămâna trecută, iar acum se bănuieşte că ar fi fost ucis, relatează presa elveţiană.

Zottel şi perechea acestuia, capra Mimo, au dispărut săptămâna trecută din grajdurile în care erau cazaţi. Poliţia nu a reuşit să recupereze până acum caprele, iar acum se crede că acestea ar fi fost ucise.

Ernst Schibli, un parlamentar elveţian în grija căruia se aflau caprele, a povestit că a primit o scrisoare, vara trecută, în care "ţapul fascist Zottel" era ameninţat cu moartea.

Gruparea radicală de extrema stângă, Antifaschistische Aktion (Acţiunea Anti-fascistă) şi-a asumat responsabilitatea pentru răpire.
Partidul Poporului din Elveţia, o formaţiune naţionalistă de dreapta, a câştigat alegerile din 2007 cu 28.9% din voturi.

Ţapul Zottel a fost folosit în campania electorală, apărând în animaţii pe internet în care dădea afară imigranţii ilegali din ţară. În alte animaţii, ţapul trăgea cu un arc în oficialii Uniunii Europene, care ar fi urmărit să fure bani de la contribuabilii elveţieni. http://www.jurnalul.ro/fun/fun/capra-mascota-a-partidului-de-extrema-dreapta-din-elvetia-rapita-si-probabil-ucisa-de-o-grupare-de-stanga-593820.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”