Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 30 noiembrie 2011

Astăzi 30.11.2011,de la ora 13, miting anti-masonic la țeapa din Piața Revoluției.

Astăzi orele 13, la Țeapa din piața Revoluției, în dreptul ministerului de Interne al României, va avea loc o manifestație publică dedicată atenționării opiniei publice asupra pericolului reprezentat de organizațiile masonice, care prin agenda lor proprie, anti-românească și anti-națională, prin influența politică și financiară, tind să distrugă valorile și principiile statelor naționale în scopul creerii unui imperiu planetar masonic, un stat totalitar în care indivizii sunt controlați prin forță și teroare.

Banca Națională a României este principalul instrument de implementare a Noii Ordini Mondiale în România, prin politica economică pe care o duce, de subjugare economico-financiară a populației și Statului Român de către oculta financiară masonică, prin intermediul băncilor.
Se va cere:
1. Demiterea masonului Mugur Isarescu din functia de guvernator B.N.R.
2. Denuntarea acordului cu F.M.I.
3. Nationalizarea bancilor si protejarea capitalului romanesc.
4. Amanarea platii datoriilor populatiei fata de banci pana cand Romania va avea deficit bugetar 0.
5. Aurul de la Rosia Montana pentru romani in Banca Nationala.

2 comentarii:

SSTk spunea...

Sunt putin impertinent dar o denumire mai aproape de realitate ar fi aceea de IUDEEO_MASONERIE dat fiind ca aceasta entitate este controlata de ''cainii iudaici''.Se pare ca Sanhedrin-ul lor este in spatele acestei masonerii, de fapt acest Sanhedrin, acest ''çonsiliu al inteleptilor'' coordoneaza toata strategia si tactica aplicata popoarelor si tarilor pentru a fi subjugate,parazitate ,exploatate.

1Autonom spunea...

Asta spunea si AC Cuza in scrierile sale si Dr Nicolae Paulescu in Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”