Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 26 ianuarie 2012

Când voi fi mare, mă fac prostituată

Mesajul acesta este scăpat din păcate, din mesajele campaniei pro-tigani, făcută parcă de agenția care a copiat clipul cu mamiferele din Dâmbovița.
Nu sunt rasist, în sinele meu. Nu am nimic cu țiganii în general, ci cu țiganii care fură, bat, ucid, mafiotează etc. De aceea, ca simplu cetățean, pot spune că mesajul campaniei e făcut de un grup retardat de hipsteri care trăiesc într-o lume proprie, la care nu au acces muritorii.

Pentru că altfel, ar fi remarcat că mesajul acesta, în formularea sa vizuală de acum, este o mizerie care practic INCITĂ la discriminare. Adică pui o poză mare cu un țigan și scrii cu un font mare Când o să fiu mare mă fac cămătar, iar alături cu litere mici mici mici scrii că de fapt ar putea să se facă doctori. Orice om simplu va vedea din prima mesajul și va zice mdeah, mare chestie, stim cu toții asta. Și va merge mai departe.

Veți spune dar stai, mesajul nu e pentru omul simplu, ci pentru omul inteligent cu fulăraș. Omul inteligent, cu sau fără fulăraș, nu discriminează pe bază de culoare sau apartenență etnică. Maxim pe bază de șuriu în burtă, dar nici atunci, pentru că se va gândi dar vai, nu toți țiganii sunt așa, acest țigan ce mă ucide pe o alee întunecoasă e doar excepția.
Oricum, e retardism pur. De zeci de ani sunt locuri moka în facultăți pentru ei și rămân neocupate. Pentru că e mai ușor să fii PR ca nea Sile Cămătaru, decât medic, cere mai puțin efort.

PS: băieții sunt așa de familiarizați cu fenomenul, încât au făcut afișe diferite pentru ciorditor și hoț. Aștept cu interes variantele cu panacotar, manglitor, limonar, sparlitor și alte variațiuni.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Beton articlou'

buzuc marius spunea...

oricat ar investi cineva in acesti purandei, fara cei 7 ani de acasa nu ajung departe in viata

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”