Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 13 aprilie 2012

Nuntă de țigani în Caracal. Jandarmii, chemați să deblocheze strada. Invitații: "Îl păzesc pe Salam"

Doua familii de tigani din Caracal se pot lauda de astazi ca au organizat prima nunta din Romania cu invitati speciali, inarmati pana in dinti.
In timp ce oaspetii incingeau niste hore in mijlocul strazii, politistii ajutati de trupele speciale incercau sa-i mute pe nuntasi, de pe strada, pe trotuar, ca sa deblocheze circulatia.

Dar sirenele erau acoperite de boxele care se auzeau din departare, ca sa nu greseasca nimeni pasii la dansul miresei.
Scena pare desprinsa dintr-un film de comedie. In timp ce pirandele incing o hora in mijlocul strazii, mai multi mascati echipati din cap pana-n picioare stau in jurul lor cu fetele serioase, gata de interventie.
Mireasa de 17 ani, impodobita din cap pana-n picioare cu cristale Swarovski, danseaza cu zambetul pana la urechi fara nicio grija.
Printre mascati, bulibase si rude din strainatate isi face aparitia si invitatul surpriza, manelistul Florin Salam.
Oaspetii sunt convinsi ca jandarmii au venit in numar mare ca sa-l pazeasca pe Salam. Si nu doar pe el.
Totusi, jandarmii nu par deloc preocupati de soarta invitatului de onoare. Defileaza pe mijlocul strazii pentru a debloca traficul.
S-a ajuns pana la urma la un compromis. Bulibasa si invitatii sai au primit o jumatate de strada, soferii pe cealalta. Asta chiar daca primaria nu a eliberat nicio autorizatie pentru blocarea drumului.
Pana la urma, doua persoane au fost amendate cu 1.500 de lei fiecare, pentru ca n-au avut aprobare pentru organizarea evenimenului, dar si pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Dar sanctiunile nu i-au impiedicat pe nuntasi sa petreaca pana dimineata.

Sursa: Pro TV

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”