Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Sâmbătă, 21 aprilie 2012: CHEMARE LA REZISTENȚĂ NAȚIONALĂ!

Cu ocazia implinirii a 22 de ani de la inaugurarea manifestatiei-maraton din Piata Universitatii, organizam o adunare in care: 
 1. Vom comemora luptatorii anticomunisti cazuti in acest loc in 21-22 decembrie 1989 si 13-15 iunie 1990. 
 2. Vom protesta impotriva abuzului Jandarmeriei care a interzis manifestatia-protest din 7 aprilie a.c. 
 3. Vom lua atitudine impotriva politicii tradatoare a actualei guvernari, de instrainare a resurselor strategice de subsol ale tarii, de vanzare a fondului funciar, depopularea Romaniei si perpetuarea cadrelor partidului comunist si Securitatii in sistemul de stat romanesc. 

Veniti cu noi! Rezistenta Nationala - Federatia Romana a Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti, Fundatia Ion Gavrila Ogoranu, Fundatia Bunavestire, Partidul Totul pentru Tara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”