Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 27 aprilie 2012

Timişoara: Înmormântare ţigănească cu sicriu Versace (VIDEO)


Înmormântare „de lux” la Timişoara. Soţia unui membru de vază al clanului Cârpaci, cel mai înstărit clan ţigănesc din oraş, a ajuns pe lumea cealaltă în sicriu Versace în valoare de peste 10.000 de euro. Cortegiul funerar format din sute de oameni a blocat tot traficul din oraş, potrivit B1 TV.
Sicriul de culoare albă, placat cu aur, a fost scos pe braţe de o armată de oameni, în timp ce fanfara cânta muzică de jale. Țiganii au mai pregătit două camioane pline cu flori şi au etalat zeci de maşini de lux care au defilat în oraş.

Ana Constantin, soţia unui membru de vază al clanului Cârpaci, a avut parte de o înmormantare de un prost gust egalabil doar de o altă înmormântare țigănească. Familia a cheltuit „o avere” pentru întreaga ceremonie.

Evenimentul a paralizat traficul pe una dintre cele mai aglomerate artere din oraş.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”