Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 aprilie 2012

Timișoreanul Vladimir Voiasciuc va candida la alegerile locale pe listele Partidului „Totul Pentru Țară”!

Dragi timișoreni,

Vreau să mulțumesc sutelor de concitadini care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la alegerile locale, în calitate de independent, pentru funcția de consilier al municipiului. Alegerile erau preconizate a avea loc în luna noiembrie, ceea ce ne-ar fi asigurat timpul necesar pentru strângerea semnăturilor și realizarea campaniei de informare referitoare la obiectivele mele. Devansarea alegerilor locale, prin fixarea acestora la data de 10 iunie 2012, ne-au scurtat considerabil perioada de pregătire pentru participarea la cursa electorală. Pentru că adunarea unui număr suficient de semnături înscrierii în cursa electorală din poziția de independent este incertă, am decis să particip la alegeri pe listele Partidului „Totul Pentru Țară”, conducerea partidului garantându-mi libertatea deplină în deciziile pe care le voi lua și țin să le mulțumesc. De asemenea, obiectivele mele și ale Partidului „Totul Pentru Țară” se suprapun, iar lupta contra corupției constituie elementul esențial al programului nostru. Sunt totodată mândru să particip la bătălia electorală, alături de oameni de mare valoare, pe lista unui partid creat de luptători din Rezistența Națională Anticomunistă și foști deținuți politici. Am convingerea că împreună suntem mai puternici și putem realiza cu ajutorul vostru, al timișorenilor, lucuri cu care să ne putem făli.

UNIȚI PENTRU TIMIȘOARA!
Al dumneavoastră mereu același,
Vladimir Voiasciuc

Vladimir Voiasciuc, luptătorul contra corupţiei şi mafiei imobiliare, anunţă că va candida la alegerile locale din Timişoara!

Sursa: Alternativa NS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”