Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 14 mai 2012

Lansarea campaniei electorale a Partidului "Totul pentru Țară" la București

Începerea campaniei electorale a Partidului "Totul pentru Țară" în București s-a făcut într-un cadru oficial, duminică 13 mai, sub deviza "Alternativa Naționalistă", în prezența membrilor și simpatizanților organizației, a unor reprezentanți ai Federației Române a Foștilor Deținuți Politici Luptători Anticomuniști, a unei delegații a cuibului Horia Sima din cadrul Asociației Petre Țuțea și a cuibului Constantin Pancu.

Desfășurată într-o atmosferă destinsă, de prietenie și camaraderie, adunarea a fost deschisă printr-o rugăciune, după care Florin Dobrescu, președintele executiv aș Partidului și candidat la Primăria generală a Capitalei a susținut un cuvânt prin care a anunțat că, după 74 de ani de la dizolvarea sa în 1938 sub dictatura carlistă, Partidul "Totul pentru Țară" revine în viața politică românească participînd la alegerile locale sub titulatura sa istorică și sub semnul său consacrat.


Florin Dobrescu a arătat că membrii acestui partid au înțeles că, deși politica a fost compromisă de politicienii ultimilor 22 de ani, este necesară implicarea oamenilor cinstiți în politică, pentru a nu lăsa țara pe mâna jefuitorilor. El a anunțat că membrii TPT au hotărât să la se la o parte modestia și orice reținere și să intre activ în viața politică, pentru a constitui o alternativă la actualul sistem corupt care a monopolizat viața publică românească.


Citîndu-l pe Corneliu Zelea Codreanu, el a anunțat că Partidul său nu promite să dea nimic alegătorilor, ci promite să facă dreptate și ordine în administrația publică locală. El a anunțat că militanții TPT doresc să introducă controlul în cheltuirea bugetelor consiliilor locale, irosite în cheltuieli fără rost, banii urmînd a fi dirijați în domeniile de maxim interes social, precum sănătatea, protecția socială și școala. Ei sunt hotărâți, de asemenea, să declanșeze procedurile legale pentru tragerea la răspundere penală a celor care până acum au folosit irațional și ilegal banii primăriilor de sectoare și ale consiliului general. Sprijinirea prin facilități a micilor întreprinzători de a deschide proiecte economice reprezintă, de asemenea, soluția TPT pentru apariția locurilor de muncă, iar ocrotirea, conservarea și integrarea patrimoniului istoric bucureștean în circuitele turistice reprezintă o soluție pentru sporirea bugetelor locale.


Mai multe despre proiectele politice ale candidaților TPT, aici.

Dl Dumitru Comșa, unul din liderii Senatului legionar, prezent la manifestare, s-a adresat celor prezenți exprimîndu-și satisfacția că Partidul "Totul pentru Țară" al tinereții sale revine în viața politică românească, mulțumind tinerilor care au făcut posibil acest lucru. Comșa a arătat că unul din punctele din programul candidaților TPT , care ne deosebește de candidații celorlalte partide, trebuie să fie schimbarea mentalității colectiviste conform căreia omul așteaptă permanent să primească ceva de la stat, fără să se întrebe ce poate da el pentru țară. El a subliniat necesitatea transformării mentalității cetățeanului pentru a fi învățat să-și realizeze el însuși destinul, prin muncă, perseverență și credință.

Au luat cuvântul, pe rând, cei prezenți în sală, fiecare evidențiind acele probleme care trebuiesc ridicate în această campanie electorală.

Adunarea s-a încheiat cu intonarea de către participanți a Imnului Sfintei Tinereți Legionare.

Biroul de presă al Partidului "Totul pentru Țară"


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”