Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 19 mai 2012

Oficial austriac: Avigdor Lieberman (ministrul israelian al Afacerilor Externe) este "insuportabil"

Ministrul israelian al Afacerilor Externe, Avigdor Lieberman (extremist-sionist), este "insuportabil in calitate de membru al guvernului israelian", a declarat duminica ministrul austriac al Apararii, Norbert Darabos (social-democrat), citat de AFP.

Intr-un interviu acordat Die Presse, Norbert Darabos a apreciat ca amenintarile Israelului cu lovituri militare impotriva Iranului sunt "superflue". Un atac iasraelian impotriva instalatiilor nucleare ale Iranului ar antrena "un incendiu in toata regiunea, situatia nu ar putea fi controlata".

"Va fi urmat de un reflex de solidaritate cu Iranul. Inclusiv din partea statelor arabe, de obicei critice" fata de republica islamica, a adaugat el.

Ministrul austriac considera ca este necesara mai degraba "intarirea presiunii diplomatice si economice asupra Iranului".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”