Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 27 iunie 2012

Adrian Năstase întâmpinat la ieșirea din spitalul Floreasca: „Ai distrus țara asta, coruptule, homosexualule, bolșevicule!”


Ieri seară fostul prim-ministru Adrian Năstase, condamnat la 2 ani de închisoare pentru corupție, a fost transferat de la spitalul Floreasca din București către penitenciarul Rahova. La ieșirea din spital a fost întâmpinat de mai mulți români furioși pentru felul în care primul-ministru Adrian Năstase și-a făcut de cap cât timp s-a aflat la putere. ”Banditule, coruptule, ai distrus țara asta, homosexualule, bolșevicule...”, i-a strigat cineva din mulțime, așa cum se poate auzi în clipul de mai sus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”