Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 iulie 2012

Alți 25 de imigranţi reţinuţi la graniţă în acest sfârşit de săptămână

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, în ultimele 48 de ore, şapte grupuri de migranţi formate din douăzeci şi cinci persoane, care se îndreptau din Serbia în România.

Poliţiştii de frontieră Jimbolia, Moraviţa şi Lunga au depistat în ultimele 48 de ore, şapte grupuri de migranţi, formate din douăzeci şi cinci de bărbaţi. Poliţiştii au stabilit că migranţii sunt cetăţeni afgani, marocani, sirieni, pakistanezi şi algerieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.
Bărbaţii au declarat că doreau să ajungă în Spaţiul Schengen şi au procedat în acest fel pentru că nu posedă o viză valabilă. Pe numele migranţilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

3 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

Toată Timișoara se înnegrește. În Calea Aradului situația e jalnică, mai ales în zona Agro. JALE!!! Umblă în găști, sunt agresivi, e nenorocire. În Complex să nu mai vorbim.. Și când văd femei albe care acceptă să fie breloc pentru niște ciori spurcate, mi se întoarce stomacul pe dos. O să ajungem rău de tot cu invazia magrebienilor și asiaticilor. Și lumea nu pare să se trezească..

Abaris spunea...

Preoblema nu sunt "refugiatii" in sine.

Problema o constituie clasa politica care linge talpile javrelor de la ONU si a acceptat sa primeasca "refugiati". Asta e marea problema. Puteau sa refuze santajul asa cum au procedat Coreea si Japonia. Dar nu, clasa politica prefera pozitia carpa in c....

Problema o constituie presa romaneasca. Am vazut zilele trecute un articol nenorocit in evz in care un nemernic de ziarist ii deplangea pe bietii "refugiati". Bot umed si ochi lacramosi. Ce mai.

Problema o constituie gloata comentatoare. Pleava societatii. Iresponsabila si jegoasa. Comentatorii patetici ai lui "lasa-i ma ca sunt si ei oameni". Pai nu se vade ce oameni sunt. Ce frumos au stiut ei sa rezolve problema in mizeria aia de continent al lor. Hai sa-i primim in Romania ca nu sunt deja destui jegosi.

Gloata nu se trezeste nici odata. Ei i se ordona ce are de facut. Daca ne lasam 1a desteptaciunea gloatei suntem pierduti definitiv. Gloata asculta manele,, bea posirca si injura ca nu-i da guvernu' cat ar putea ea sa bea.

Democratia, votul universal si dobitocenia gloatei - astea sunt aspectele problemei. Pana cand nu vom scapa de sperantele desarte de genul "desteptarea gloatei" nu se va putea face politica serioasa.

Poporul e una iara gloata e alta.

Poporul roman, adica cei buni, cei drepti, cei cinstiti, cei treji, cei competenti, cei iubitori de neam si tara sunt o minoritate! Aceasta minoritate, puternica, dedicata, educata, creativa, energica trebuie sa cucereasca puterea fara a tine cont de isteriile si meandrele gloatei, gloata intoxicata de minciuna si prostie, distrusa si exploatata de sistemul democratic.

Apoi gloata poate fi transformata in POPOR. Puternic, inteligent, sanatos si frumos. Munca si paine, demnitate si cinste. Pana atunci greul cade pe cei putini si buni. Acesta este destinul nationalistului.

Alin Sorescu spunea...

Felicitări pentru comentariu Abaris. Foarte bun!
De-asta îmi face plăcere să citesc acest blog, sub articole nu văd tone de comentarii pline de aberații, cu atacuri la adresa altor organizații si alte asemenea. Subiecte interesante și comentatori inteligenți.
Încă o dată, BRAVO!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”