Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 6 iulie 2012

Wesley Clark, un general american corupt, ultima achiziție a guvernului Ponta. Clark reprezintă interesele grupărilor mafiote implicate în exploatarea gazelor de șist în România!

Generalul (r) american Wesley Clark este noul consilier (neremunerat!) al „primului-ministru” Victor Ponta. Clark va fi consilier pe probleme strategice şi de securitate, dar și... ECONOMICE. Cu „strategia și securitatea” am văzut cum s-a descurcat în Kosovo. A fost gata să declanșeze un al treilea război mondial, după cum recunoaște chiar și a1.ro Dar la ce fel de economie se pricepe Wesley Clark? În Kosovo a fost implicat alături de premierul mafiot Hashim Thaci în trafic de arme, droguri şi de organe prelevate de la prizonierii de război și civilii sârbi capturați de UCK. Deci are experiență în economie... Mai ales că după experiența afacerilor kosovare și retragerea din armată a investit, evident cu mare succes, în domeniul bancar, dar are URIAȘE afaceri și în domeniul MINIER (unde altundeva dacă nu în Kosovo??!). Firma lui Clark, "Envidity", are în Kosovo o afacere minieră estimată la 5,6 MILIARDE $.
ÎN ROMÂNIA, WESLEY CLARK A VENIT SĂ SUSȚINĂ INTERESELE GRUPĂRILOR MAFIOTE CARE SUNT IMPLICATE ÎN EXPLOATAREA GAZELOR DE ȘIST! Ponta merge pe linia trasată de cel mai corupt prim-ministru din istoria României: Adrian Năstase. Și are „potențial” să-l și întreacă. Dacă nu va fi oprit!...
„Shoot the traitor! Choose against him every time.”

de Darius Mihalcea / Lupta NS

1 comentarii:

Darius Mihalcea spunea...

"Am avut discuţii cu premierul, pot veni cu o experienţă importantă. Cred că voi putea atrage investitori şi creşterea economică a României. Ştim că există o revoluţie energetică în desfăşurare în lume, iar în România există un potenţial al carburilor, există surse de apă care pot produce energie. Consider că România poate deveni un principal exportator de energie", a spus generalul Clark.
Generalul Clark

Deci, nu am vorbit prostii, exact asta va face Mr Clark: va fi un reprezentant al „băieților deștepți” din energie, dar la un nivel mai înalt. Îștia de la noi erau copii de mingi pe lângă tovarășii generalului american.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”