Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 30 august 2012

INVAZIA CONTINUĂ: Poliţiştii de frontieră au prins alți nouă IMIGRANȚI ILEGALI care încercau să treacă graniţa

Poliţiştii de frontieră timişeni au prins, noaptea trecută, două grupuri de migranţi, formate din nouă persoane, care fie încercau să intre ilegal în România din Serbia, fie să treacă frontiera ilegal în Ungaria.

Poliţiştii de frontieră Moraviţa şi Sânnicolau Mare au prins, în ultimele ore, două grupuri de migranţi, formate din nouă persoane, două femei şi şapte bărbaţi. Trei persoane au fost depistate la frontiera cu Serbia, în timp ce încercau să intre ilegal în ţara noastră, iar celelalte şase au fost reţinute la graniţa cu Ungaria, dorind să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră i-au condus pe migranţi la sediile Sectoarelor Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei. Poliţiştii au stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni din Algeria, Maroc şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 24 şi 42 de ani. Migranţii au declarat că intenţia lor este de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen şi au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză. Pe numele transfugiilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere, respectiv tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”