Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 5 octombrie 2012

Marine Le Pen: Franţa ar trebui să se alieze cu Rusia pentru a nu se mai supune S.U.A.

Marine Le Pen, lidera Frontului Național și candidată la preşedinţia Franţei în 2012, a declarat într-un interviu acordat ziarului rus Kommersant că îl admiră pe premierul rus Vladimir Putin, apreciind că Parisul ar trebui să se alieze cu Moscova pentru a nu se mai supune Washingtonului. 

"Nu ascund că într-o anumită măsură îl admir pe Vladimir Putin. Face şi el greşeli, dar cine nu face? Situaţia din Rusia nu este uşoară, iar problemele moştenite din perioada URSS nu pot fi soluţionate rapid", a spus Le Pen. 

 "Criza economică şi financiară poate stimula schimbarea politică în Franţa, ţară care ar trebui să nu se mai supună Statelor Unite şi să se orienteze spre Rusia", apreciază Marine Le Pen. 

Marine Le Pen a denunţat "diabolizarea" Rusiei de către presa franceză. 

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, care a fost preşedinte în perioada 2000-2008, a anunţat că intenţionează să candideze din nou la preşedinţie în martie 2012. 

"Nu pot decât să fiu neliniştită când văd că preşedintele nostru, Nicolas Sarkozy, îndemnat de Statele Unite, întoarce spatele Rusiei. Luându-se după americani, presa franceză diabolizează Rusia", a subliniat Marine Le Pen.

După http://www.mediafax.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”