Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 24 octombrie 2012

Multiculturalismul, o poveste frumoasa (video)

Mă gândeam la mizeria asta de film, cu musulmani protestând împotriva unui film anti islamic. Ca să înțelegeți despre ce e vorba, cei din sală sunt studenții unei facultăți islamice din Suedia, știau despre ce film este vorba și anumit veniseră, să discute despre el. A se vedea discuția. 
Știți ce e interesant cu libertatea asta de expresie? Că e frumoasă și binevenită strict atunci când e vorba de libertatea noastră de expresie. Când e vorba de libertățile altora, nu ne place. 

Așa și cu retarzii aștia cu profetul lor cu tot. Adoră binefacerile civilizației, le place în democrație, vin la facultăți civilizate, nu la Facultatea Agricolă de Crescut Cămile cu Triplă Cocoașă, le place să dea cu tifla către polițiști, pentru că sunt, nu-i așa, cetățeni europeni și au drepturi.
Doar că nimeni nu are dreptul de a spune ceva de mizeria lor de religie și prea pedofilul lor profet. Să ucidem, să dăm foc, s-a zis ceva de mohamed. Nimeni nu are dreptul să spună ceva despre mohamed. A, da, noi putem spune orice despre câinii și porcii infideli, pentru că sunt câini și porci. Dar libertatea lor se oprește la mine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

O tendinta,ingrijoratoare,emigratia masala a cetatenilor non-europeni.
O religie a minciunii,acest islam,similar iudasmului,ce predica ura impotriva statelor adoptive !
Traiasaca Europa Alba si Libera !
Cu respect NederDac

Abaris spunea...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LI1QnUFfv90
Un film mult mai puternic despre adevarata fata a multiculturalismului.
Cititi si comentariile animalelor ce asteapta "uhuru". Asta ne asteapta din "integrare", "democratie", "drepturile omului", "libertate", asa cum le inteleg acesti psihopati ce ne conduc spre moarte cu vorbe dulci si promisiuni desarte.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”