Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 21 octombrie 2012

Naționaliștii francezi au ocupat acoperișul unei moschei din Poitiers cerând referendum privind construcția de moschei și imigrația musulmană (video)

Grupul naționalist francez Génération Identitaire a ocupat acoperișul „Marii Moschei” din Poitiers, care este încă în construcție, și a lansat o declarație în care a cerut un referendum privind construcția moscheilor și a imigrației musulmane.
„O suta de tineri, bărbați și femei din toată Franța, au intrat în „Marea Moschee” din Poitiers și au ocupat acoperișul acesteia. Pe minaret a fost desfășurat un banner pe care se poate citi un mesaj clar: «Imigrație, construirea de moschei: REFERENDUM!» Prin această acțiune importantă, Génération Identitaire își propune să fie în prima linie a luptei pentru identitatea noastră”, se arată în mesajul organizației naționaliștilor francezi.
„Cu 1300 de ani în urmă, Charles Martel i-a oprit pe arabi în Poitiers după o luptă eroică pentru a salva țara noastră de invazia musulmană. Era 25 octombrie 732. Astăzi, suntem în 2012 și trebuie să alegem în continuare același lucru: viață în libertate sau moarte! Generația noastră refuză să-și vadă poporul și propria identitate cum dispar din cauza indiferenței. Noi nu vom fi niciodată Indienii Nativi ai Europei. Din acest loc, simbol important al trecutului nostru și al curajului strămoșilor noștri, facem apel la memorie și chemăm la luptă!

Noi nu mai vrem imigrație extra-europeană, nici construirea de moschei pe pământ francez. De la primul val de imigranți africani și legea reîntregirii familiilor lucrătorilor străini din 1974, poporul nostru nu a fost niciodată consultat cu privire la populațiile cu care a trebuit să conviețuiască. Imigranții au transformat țara noastră într-un mod radical: conform statisticilor INSEE (Institutul Național de Statistică), 43% dintre persoanele cu vârste între 18 și 50 de ani din zona Parisului sunt imigranți sau descendenți ai imigranților. Un popor își poate reveni dintr-o criză economică sau dintr-un război, dar nu și din înlocuirea populației natale: fără francezi, nu există Franța. Este vorba de supraviețuire: de aceea este dreptul absolut al fiecărui popor de a alege dacă dorește să primească străini și să determine proporția.

Pentru că acest drept ne-a fost luat, pentru că generația noastră a plătit prețul suprem al acestei situații fiind supusă intimidării delicvenților, noi spunem: ajunge! Cerem un referendum național privind construirea de moschei în Franța. Nu plecăm de aici până nu suntem ascultați și  revendicările îndeplinite.

Lupta noastră este doar la început, îndemnăm tinerii europeni să fie stăpânii propriului destin și să se alăture gărzii tinerilor ce nu stau cu capul plecat.

Fie ca toată Europa să ne audă chemarea: RECUCERIȚI!

Ministrul de interne al guvernului Francez, Manuel Valls, a denunțat raidul naționaliștilor de sâmbată dimineața, descriindu-l ca fiind "o provocare plină de ură", în timp ce prim-ministrul Jean-Marc Ayrault a "condamnat ferm" actul, spunând că a fost o acțiune împotriva "Republicii Franceze și a valorilor sale".

Se cere SCOATEREA ÎN AFARA LEGII a organizației  Génération Identitaire!

Atât Partidul Socialist de guvernământ, cât și Partidul Comunist au cerut ca organizația Génération Identitaire să fie dizolvată. Procurorii din Poitiers examinează posibilitatea de a pune sub acuzare grupul pentru "desfășurarea unui protest neautorizat și incitare la ură rasială".

În vreme ce grupul naționalist era evacuat din moschee de către poliție, o bandă de tineri musulmani au încercat să dea o ripostă violentă tinerilor patrioți francezi. Poliția a ținut separate cele două grupuri. Trei membri ai Generației Identitare au fost arestați. Procurorul de stat a anunțat că cei trei sunt investigați pentru "demonstrație neautorizată, incitarea la ură rasială, participarea într-un grup care intenționează să deterioreze bunuri comune".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”