Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 9 octombrie 2012

Polonia: Imagini video de la marșul naționalist împotriva legii care interzice purtarea măștilor la adunările publice

V-am scris zilele trecute despre marșul naționaliștilor polonezi organizat împotriva legii care interzice acoperirea fețelor la manifestațiile publice. Peste 400 de naționaliști s-au adunat sâmbătă, la Wroklaw, pentru a-și exprima nemulțumirea față de modificarea legii cu privire la întruniri. Aproape toți au avut fețele acoperite cu cagule, fulare sau eșarfe. (Vezi și imaginile foto de la protest)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mars nationalist cu steagul bulangiilor?

Lupta NS spunea...

Nu, nu!!!... În același timp era și parada bulangiilor și alternează imaginile de la cele două manifestații. Poliția a avut „grijă” ca cele două grupuri să nu se intersecteze.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”