Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 4 octombrie 2012

Şeicul Omar Bakri: România este o ţintă legitimă pentru că este PĂMÂNT ISLAMIC

Şeicul radical Omar Bakri afirmă că România şi Bulgaria sunt ţinte legitime pentru că luptă în Afganistan şi pentru că "sunt pământuri islamice", făcând referire la faptul că Imperiul Otoman a dominat zona Balcanică şi a Mării Negre mai bine de 400 de ani.
"Dacă islamul a intrat odată pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est:  România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a declarat şeicul Omar Bakri într-un interviu acordat ziarului bulgar 24 Chasa.

Potrivit acestuia, “din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a mai spus şeicul Omar Bakri.


Omar Bakri (născut în Siria în 1958) este un lider extremist islamist, foarte cunoscut în Marea Britanie, unde a locuit timp de 19 ani ca urmare a expulzării sale din Arabia Saudită. El a avut un rol important în dezvoltarea mişcării politice Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. După atentatele de la metroul Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit şi s-a stabilit în Liban.
Afirmaţiile lui Bakri au fost făcute în contextul în care Titus Corlăţean a afirmat astăzi că România îşi asumă toate angajamentele militare în care este angajată, adăugând că "suntem aliaţi fideli ai Statelor Unite şi ai NATO".
Totodată, armata turcă a bombardat joi dimineaţă poziţiile armatei siriene de la frontiera dintre cele două ţări, ca răspuns la tirurile siriene de obuz care au ucis miercuri cinci civili turci într-o localitate de la graniţă.
În acest context, MAE român a anunţat că "condamnă ferm acţiunile agresive ale Siriei împotriva Turciei din 3 octombrie 2012, care pun în pericol securitatea regională şi a NATO, reprezentând o încălcare gravă a normelor de drept internaţional".
Potrivit unui comunicat al MAE transmis joi, "în calitate de membru NATO şi în spiritul Parteneriatului Strategic bilateral, România manifestă întreaga sa solidaritate cu Turcia şi poporul turc, exprimând compasiune faţă de victime şi familiile lor".
De asemenea, MAE precizează că "România a sprijinit adoptarea declaraţiei Consiliului Nord-Atlantic din 3 octombrie 2012, solicitând încetarea imediată a oricăror acţiuni agresive împotriva unui Aliat".

http://www.adevarul.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Suboamenii astia(evreii si arabii) ar trebui starpiti ca specie.Sper sa se omoare intre ei mizeriile acestea umane pana la ultimul.....
Sieg Heil

Abaris spunea...

Nu psihopatul din fotografie ingrijoreaza. Ci clasa politica romaneasca, mare adepta a "tolerantei". Ei invita in Romania toti nebunii pe ascuns, dau legi pentru ei si impotriva noastra tot pe ascuns, ne cer sa-i toleram prin media, iar apoi tot ei sunt uimiti de ceea ce au nebunii astia in cap.

Cel mai bun exemplu a fost un reportaj recent difuzat in cadrul emisiunii "Viata Religioasa" in care erau prezentati extrem de pozitiv niste popi islamici din Bucuresti in timpul unei rugaciuni comune.

Dedicatia Eminesciana din Doina li se potriveste astora:
"Cine-au îndragit strainii
Mânca-i-ar inima cânii,
Mânca-i-ar casa pustia
Si neamul nemernicia. "

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”