Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 5 noiembrie 2012

Depravare în învăţământul de stat: “Gayfest” la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative

Un eveniment de promovare a relaţiilor între persoane de acelaşi sex va avea loc marţi, în Capitală. După manifestaţiile de stradă ale minorităţilor sexuale, propaganda a “evoluat” în instituţiile de stat, unde, sub masca intenţiilor “culturale”, mai multe organizaţii non-guvernamentale dezbat şi promovează ostentativ stilul de viaţă gay.
Democraţia garantează dreptul de exprimare şi manifestare a oricărei minorităţi, de orice fel. Aspect normal, cât timp este vorba de o manifestare care nu deranjează majoritatea sau alte minorităţi. Doar că, în România, majoritatea este redusă la tăcere printr-o dictatură a minorităţilor, obişnuite să strige “discriminare” cu fiecare ocazie ivită sau inventată, fără să ia în considerare un aspect de bază al democraţiei: bunul simţ.
CRIM este o platformă creată la inițiativa asociației Miliția Spirituală, cu rolul de a aborda și dezbate tematici sociale. Astfel, marţi, 6 noiembrie, CRIM organizează la la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), spectacolul “După Traian şi Decebal”, o manifestare care dezbate stilul de viaţă gay în România comunistă.
Interesant este că astfel de platforme civice, sociale sau ce-or fi au obiceiul să “lege” manifestările de aspecte ale majorităţii, precum istoria naţională sau religia. Apropiate ideilor anarhiste sau ateiste, astfel de ONG-uri nu ratează aproape niciodată să ia în derâdere aspecte identitare de bază ale unei naţiuni. De exemplu, manifestarea de la SNSPA nu are nici o legătură cu Traian şi Decebal, ci are doar intenţia de a influenţa percepţia colectivă, reducând o pagină de glorie a istoriei naţionale la un nivel minoritar. De altfel, aceste ONG-uri sunt aceleaşi care şi-au făcut un obicei în a ataca manualele de religie, în fiecare lună septembrie a fiecărui an şi de a sări “la gâtul” Bisericii, de dragul libertăţii de exprimare şi în spiritul constant invocat al democraţiei.
Am încercat să aflăm mai multe despre manifestarea de la SNSPA şi, după zeci de telefoane prin centrale, recomandări, birouri, biblioteci şi alte secretare, am ajuns la departamentul de Relaţii Publice, care s-a dovedit a fi la fel de pus la punct precum femeia de serviciu a instituţiei. Nimeni, absolut NIMENI, din cadrul SNSPA nu are habar de manifestarea de mâine a Miliţiei Spirituale, deşi evenimentul este public şi sunt invitate sute de persoane. Răspunsul dep. de Relaţii Publice: “Ce eveniment? Nu ştiu să vă spun mai multe, nu organizează SNSPA. Am văzut doar un afiş, nici nu ştiu cine se ocupă.”
Spectacolul „După Traian si Decebal” este conceput de Mihaela Michailov și Paul Dunca, organizat de platforma CRIM, proiect finanțat de CEE Trust, aplicant principal Miliția Spirituală, parteneri: Centrul de Resurse pentru Participare Publică CeRe, Grupul pentru Patrimoniu și Acțiune Civică, Asociația One World Romania și Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică ARDOR.
bumbes
Miliţia Spirituală este un ONG preocupat cu aproape orice protest organizat în Bucureşti. Este organizaţia care a pătruns în 2009 în Parlament cu diverse banere, precum “Aţi impus un Dumnezeu unui popor ateu” şi care a cerut autorităţilor statului să renunţe la… practicile de poliţie politică. La conducere se află Mihail Bumbeş (foto centru), absolvent al Facultăţii de Istorie din Bucureşti, în prezent expert în cadrul Departamentului Societate, Economie şi Instituţii al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. Protestatar de profesie, Bumbeş susţine că a fost făcut… “după o beţie cu ţuică.

Cât timp minorităţile, de orice fel ar fi ele, se manifestă paşnic şi fără să aducă atingere altei minorităţi sau chiar majorităţii, democraţia funcţionează. Însă, când promovarea unui fenomen, în speţă gay, care nu reprezintă o trăsătură a altor minorităţi sau majorităţii, pătrunde în spaţiul instituţiilor de învăţământ şi de stat, avem de-a face cu un derapaj serios de la normele democratice. Nici un heterosexual nu este obligat să asiste la o manifestare publică de asemenea amploare, fie parada gay, fie o dezbatere publică. Un reprezentant heterosexual al majorităţii, fie creştin sau ateu, nu poate fi obligat să asiste la o astfel de manifestare. Ce i-ar putea spune fiului său minor, dacă l-ar întreba de ce se sărută doi bărbaţi? Că este un fenomen normal, în contextul în care este clar că nu este adevărat? Astfel, se încearcă impunerea forţată a unui punct de vedere majorităţii, de către o minoritate.
Circulă pe internet şi o variantă tragi-comică a situaţiei. Un bărbat, la ghişeul de emigrări, întrebat de ce vrea să părăsească ţara: “Din cauza fenomenului gay. Pe vremea lui Ceauşescu era interzis, acum e protejat de lege. Vreau să plec până nu devine obligatoriu.”
            Marius Florian
Foto 1: Sociologie SNSPA

Foto 2: Mihail Bumbeş, Facebook

Sursa: www.opiniasociala.ro

Vezi și Studentfest 2009 - Promotorul decadentei homosexuale!

20 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

la ce stadiu de degradare s-a ajuns...
Indivizilor astora ar trebui sa li se aplice ceea ce merita. Apoi vor intelege.

anton spunea...

de la ghiseul de emigrari unde pleci marius florian? in toate tarile civilizate nu mai exista de mult oameni frustrati ca tine.
poate ca trebuie sa te intrebi de ce esti atat de inversunat si plin de ura fata de ceva cu care tu nu ai nici o treaba si nu te afecteaza in nici un fel.

Marius spunea...

Întradevăr s-a ajuns la un stadiu de degradare intolerabil.
După eveniment câţiva „oameni” au atacat organizatorii evenimentului ... doi dintre ei au ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

„când mintea s-a oprit, de ce mai bate inima?”

Darius spunea...

@anton, cred că ai avut în cur beton când ai scris mesajul ăla.

Afectează pe toată lumea când se face propagandă unui mod de viață nociv. Fii bulangiu la tine acasă, dar nu încerca să faci prozeliți sau să ceri „drepturi egale” (căsătorii, adopții) pentru cei cu deviații sexuale. Vezi, poate fi periculos...
Prea multă vreme oamenii normali au răbdat excesele voastre. E primul semnal de alarmă. Dar treaba nu s-a terminat, zic io...

Anonim spunea...

Florian, poate ar trebui sa explici la politie daca ai sau nu legatura cu batutul unor oameni nevinovati. voi transmite politiei pt. verificari, acest profil:

http://www.facebook.com/marius.florian.12/photos_stream#!/marius.florian.12

Sa dai cu subsemnatul.

Darius spunea...

Bulache, tu vii aici să ameninți un om normal pentru că a luat atitudine, cu cuvântul, contra propagandei sodomite??? Cred că tu ești unul dintre ăia care au scăpat și poate a cazul să iei o corecție. Să vezi atunci verificări. Aveți și tupeu , curiștilor!..

Monica spunea...

Esti mai frustrat decat credeam, iar titlul "articolului" tau este la fel de lame ca si tine, sincer :) Spune-mi te rog, de cand exista profesia de protestatar si de cand un eveniment la care participa maxim 60 de persoane este de o asa mare amploare pe cat spui tu... Daca vrei sa emigrezi pana cand nu devine obligatorie toleranta fata de toate categoriile minoritare, te rog, sa vezi ce inseamna un stat de drept, care sunt drepturile minoritatilor si sa vezi ca de fapt tirania majoritatii e cea care face legea in niciun caz a minoritatilor! Daca esti un frustrat adept al legionarismului este treaba ta, dat, te rog, nu te lua de oameni care pur si simplu condamna acte de abuz si de incalcare a drepturilor omului! O seara buna!

Din inversuarea ta reiese cum ca ai avea ceva personal cu baietii de la Militia Spirituala si cu ideile lor, poate ca Politia ar trebuia sa te aiba in vizor ca agresor in dosarul de ieri!

Monica spunea...

Darius, like pentru cele spuse!

Darius spunea...

Monica, toți curiștii încercați să îl intimidați pe omul care a avut bunul simț să ridice CUVÂNTUL contra nesimțirii propagandei homosexuale.

Dacă tot spui că trebuie protejate minoritățiel, de ce faceți spume la gură când e vorba despre minoritatea naționalistă? Nu mai funcționează aceleași principii? Cum, aplicați dublu-standard?? Vai, detectez brazde de ipocrizie?! :)

Cu Miliția Șpirituală :) nu poate rezona un om întreg la minte și care încă nu a fost mutilat...spiritual.

Miliția strigă după ajutorul poliției??!! Vaiii, ce a ajuns și lumea asta, lumeee, lumeeee!!! :)))))

O seară bună să ai și tu, că tare ne mai ajuți să râdem. :)))

Anonim spunea...

@Darius

Eu nu amenint, dar cand cineva bate oameni pe strada trebuie sa raspunda pentru fapta lui. Si nu sunt gay. As avea aceeasi atitudine fata de orice persoana nevinovata, victima a unei agresiuni. Si inceteaza cu amenintarile astea puerile si acte de "bravura" din spatele calculatorului.

Monica spunea...

Ma bucur ca te amuz, Darius, pentru ca la fel de tare ma amuzi si tu si homofobul din tine! Te asigur ca Militia nu striga dupa ajutorul politiei pt ca ei nu pot face fata ci pentru a condamna niste acte de violenta nejustificate si care intefereazza cu legislatia si libera exprimare! Daca te refri la mine (desi te referi la mai multe persoane) sa stii ca eu nu am nimic cu nimeni si nici cu natonalistii sau cu alte minoritati, nici nu ma inflamez cand vine vorba de probleme sensibile ca astea, asa ca tine!
Discutia asta evolueaza aiurea si fara rost, oricum niciunul dintre noi nu isi va schimba parerea despre multe subiecte asa ca asta e ultimul meu mesaj pentru ca nu gasesc rostul continuarii. Fiecare are dreptul la parere si asa ca nu am chef sa continui, iar mesajul era adresat autorului articolului nu tie!

O dupa-amiaza placuta.

Darius spunea...

Atunci când niște indivizi fac propagandă homosexuală, nu mai pot pretinde că sunt inocenți. Când deviațiile curiste sunt scoase din dormitor și din cabinetele de psihiatrie pentru a fi prezentate ca cel mai firesc lucru posibil și un ”mod de viață alternativ”, atunci nu mai sunt niște bieți nevinovați. Sunt cât se poate de periculoși și trebuie sancționați.

@nonimule, e doar avertismentul unui om cumsecade. ;) Dacă aveți urechi de auzit și minte de priceput, corpul e la adăpost. :)

1Autonom spunea...

@Puiu,

Poate o să îți apară comentariile când nu o să semnezi cu un username jignitor la adresa unor eroi naționali.

Anonim spunea...

Nu pot sa cred de cata ipocrizie dau dovada acesti ,, nationalisti'' penibili si frustrati care bantuie spatiul virtual romanesc...ceea ce ma oripileaza este ca reactionaza doar atunci cand este vorba de orientari sexuale...comunitatea gay este foarte putin vizibila in Romania iar aceste persoane nu cred ca ar dauna cu ceva mediului social cu atat mai putin imaginii tarii care ar fi cu mult imbunatatita daca am da dovada de toleranta si apreciere fata de homosexualii de calitate..dar nu..acesti ,, nationalisti'' nu observa ca identitatea romaneasca este pe cale de disparitie din cauza infestarii pseudo-culturale a tiganilor si a ,, manelizarii'' tot mai accentuate a comportamentului romanilor..cine ne fac de rusine in Occident? homosexualii? Nu am auzit cazuri..insa am ajuns sa fim considerati ghena Europei din cauza tiganilor care fac copii in prostie..dar macar aia nu sunt gay..orice in afara de ,, bulangii'' aia degradati ..iar daca cineva gay sau nu are tupeul sa discute aspecte legate de homosexualitate in spatiul public atunci nu merita decat o lectie pe cinste cu pumni si bate...o dovada de integritate si simt civic din partea celor ce-si iubesc tara ??! What? Cu privire la acest caz de unde stiau respectivii agresori ca au victime ,, depravate'' la dispozitie..din articole de genul asta scrise de niste securisti infecti ..ca doar actualele servicii secrete din Romania..nimic altceva decat aceeasi securisti au tot preocuparile pe care si le-au format in anii de glorie ai ceausimului si sunt educati in acelasi spirit ca pe vremea aia..care era subiectul dezbaterii de la snspa? Viata homosexualilor in comunism...persoanele avizate vor intelege ce i-a deranjat asa dr tare pe securistii frustrati de propria sexualitate...in fine..statul roman ar trebui sa-si ceara scuze public pentru tratamentul pe care l-a aplicat homosexualilir on comunism si in anii 90..cand s-au legalizat casatoriile gay in Spania acum cativa ani premirul de atunci si-a cerut scuze personal tuturor acelora care au nu au beneficiat de drepturu egale..camd oare se va pune problema unei astfel de atitudini in Ro..dar stati..la noi nu numai ca nici nu se pune problema de drepturi egale..ci abuzurile continua..la fel si propaganda securistilor care mai nou au descoperit binefacerile internetului si ...a bisericii...hmmm..arhiepiscopul Tomisului va spune ceva...bineinteles ca sunt atacati cei vorbesc despre homosexualitate in spatiul public si incearca sa- o integreze in socitate asa cum este normal in statele de drept si civilizate, cand este mult mai bine ca totul sa ramana ascuns pentru a fi folosit in scopuri de intimidare...acelesi metode securiste dupa 20 de ani de asa zisa democratie si ne mai intrebam de ce suntem ultimul loc i Europa .....

Darius spunea...

Uite mă, au ajung bulangiii să ne dea lecții de patriotism. :))
Mai mult, cică au fost o (gă)oază de rezistență contra comunismului și securiștilor. Voi care ați făcut sex oral securiștilor? Ați croncănit voi pe vremea comuniștilor despre „drepturile” bulangiilor? Până în 1989 ați stat capră securiștilor și ați croncănit pe mai multe voci ca Neculai Constantin Munteanu.

Cică suntem pe ultimul loc în Europa pentru că nu respectăm homosexualii. Dacă le-am da voie să se lingă pe stradă, să se căsătorească bulache cu bulache și să ne înfieze copiii noștri, în România ar miji bunăstarea. :) Visați. Cert e că în ziua în care se va legaliza căsătoria sodomită trebuie să o puneți și de o înmormântare. Faceți 2 în 1, promoția vine de la noi.

Voi vorbiți de țigani? Mulți dintre voi fac parte din ambele categorii. Sunteți și bulache și maronii. Și data viitoare să îți semnezi mesajele, Naomi!

PrintulTrac spunea...

Ce se intampla e o corupere a civilizatiei,nu e civilizatie. Nu mai incurca termenii anonim delirant ce esti...

Anonim spunea...

Va salut d-nlor,d-lor.
Deci fara minoritatea gay nu suntem civilizati/impartasim normele si valorile europene..
Incercand a sintetiza,doresc a spune ca si in occident,gradul de acceptanta este mic..o realitate ascunsa,sacrificata pe altarul,corectitudinii politice..
Alte exemple:
-cresterea exploziva a minoritatilor de culoare/rrome/islamice/judaice in detrimentul celei autohtone.
-imixtiunile/influentele nefaste ale comunitatilor respective in angrenarea/propagarea unei imagini/viziuni false despre societate in speta ''racolind '' tinerii lipsiti de un model propice unei dezvoltari normale.
Romania are doar de invatat din acesta abordare fautativa a problemelor,statele in cauza platind foarte dur nonsalanta afisata,ce a debutat in urma cu cinci zeci de ani...
Cu respect NederDac

PrintulTrac spunea...

Eu ma cam feresc sa folosesc cuvintele "valori europene" cand vorbesc de societatea "europeana" din ultimii 60 de ani fara a folosii ghilimele.Pot vorbi de Europa Antica, Europa lui Iustinian,Europa Revolutiilor de la 1848 etc. Dar despre aceasta "europa" confiscata in care majoritatea tarilor se indatoreaza peste masura si sa sustina diversi paraziti in a se exprima,mi-e greu sa vorbesc de "europa","occident" (acum inseamna doar zone geografice)fara a fi cinic.Cu ce sunt mai presus 'valorile europene' decat valorile mele ? Le mangaie urechilor celor de la Bruxelles. Pe cand ale mele i-ar urecheá (in cel mai bun caz)pe distinsii...

Anonim spunea...

Subscriu in totalitate celor spuse de dvs,Printe Trac.Indivizii,lipsiti de scrupule se ascund in spatele unor idealuri, false..
Cu respect NederDac

Anonim spunea...

Imi este rusine da faptul ca li sa dat voie sa faca asa ceva intr-o institutie de invatamant. Faptul ca nu au plecat intregi insa, imi ridica o piatra de pe suflet. Se pare ca generatia tanara nu va tolereaza si nu se vinde asa de usor.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”