Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 22 noiembrie 2012

EVENIMENT: Sâmbătă, 24 noiembrie, ora 22.00, la Cafe Godot (Blănari 14), concert caritabil Luiza Zan pentru asociația „Darul Sunetului”

Scopul acțiunii: Strângerea de fonduri pentru dotarea cabinetului de audiologie al spitalului de copii „M.S. Curie” - „Budimex” București. 

Deși este cel mai mare spital de copii din România, instituția nu a avut până acum posibilitatea testării auzului la copilul mic/nou-născut. Prin dotarea acestui cabinet vom facilita accesul la un diagnostic și o intervenție timpurie, esențiale pentru recuperarea în cazul copiilor cu deficiențe de auz. 

„Darul Sunetului” este o organizație non-guvernamentală, non-profit și cu beneficiu public, ce are ca scop reprezentarea intereselor tuturor persoanelor cu deficiențe de auz din România. Obiectivul principal este îmbunătățirea situației persoanelor deficiente de auz, prin sprijinirea integrării sociale și profesionale. Asociația a fost fondată în anul 2011 de un grup de părinți ai unor copii hipoacuzici, purtători de implant cohlear. Detalii – www.darulsunetului.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”