Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Polonia totalitară: 6 luni de închisoare pentru autocolante contra teroriștilor arabi!

Doi tineri polonezi, în vârstă de 25 și 28 de ani, au fost condamnați la pedepse de 5 și 6 luni de închisoare cu executare pentru că au lipit autocolante contra teroriștilor arabi, în localitatea Olsztyn, în luna martie a.c. Mesajele erau scrise în limba engleză: GO HOME ARAB TERRORISTS ( PLECAȚI ACASĂ TERORIȘTI ARABI!).

Tinerii au reușit să acopere cu autocolante o zonă a orașului care era locuită de studenți din Arabia Saudită. Saudiții s-au adresat ambasadei care a insistat pe lângă politicienii locali, poliție și justiție pentru ca tinerii să fie identificați și pedepsiți. Se pare că unii politicieni au beneficiat de o excursie sponsorizată de autoritățile saudite unde au fost tratați regește. Imediat s-a făcut conexiunea între această vizită și deznodământul procesului...

Un cetățean saudit care se încadrează ușor în categoria ARABI TERORIȘTI l-a înjunghiat în gât și spate pe un cetățean din aceeași localitate, Olsztyn. Atacatorul a beneficiat de protecția Arabiei Saudite unde s-a refugiat după săvărșirea sângerosului atac și șansele ca el să fie judecat și pedepsit sunt NULE.

Verdictul de condamnare a celor doi tineri pe motiv că ar fi răspândit mesaje considerate „rasiste” și dublul standard aplicat de autoritățile poloneze în tratarea propriilor cetățeni și a celor saudiți sunt scandaloase și revoltătoare. S-a dovedit încă o dată cât de departe poate ajunge servilismul politicienilor europeni față de interesele străine și ostile propriilor cetățeni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”