Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 19 noiembrie 2012

Rabinul Baruch Efrati: „Islamizarea Europei este un lucru bun”

Rabinul Baruch Efrati consideră că evreii ar trebui "să se bucure de faptul că Europa plătește cu pierderea identității sale pentru ceea ce le-a făcut evreilor sute de ani".
Nu toată lumea este îngrijorată de creșterea rapidă a numărului musulmanilor în Europa. Un rabin israelian chiar salută fenomenul, relatează publicația online evreiască ynetnews.com  Rabinul Baruch Efrati din Cisiordania, consideră că islamizarea Europei este un lucru bun. Un lucru bun pentru evrei.

"Cu ajutorul lui Dumnezeu, păgânii de acolo vor adopta o viață mai sănătoasă, cu mai multă modestie și integritate, și nu asemenea creștinismului ipocrit care în aparență e pur dar este fundamental corupt", a explicat el.

"Evreii ar trebui să se bucure de faptul că Europa Creștină își pierde identitatea ca o pedeapsă pentru ceea ce ne-a făcut nouă", a explicat rabinul "motivul etic" pentru favorizarea musulmanilor, citând descrieri șocante din literatura Rishonim (texte scrise de lideri rabini care au trăit între secolele 11 și 15) cu privire la pretinse pogromuri și crime în masă comise de către creștini împotriva evreilor.

"Niciodată nu vom ierta creștinii europeni pentru sacrificarea a milioane dintre copiii, femeile și bătrânii noștri... Nu doar în recentul Holocaust, ci de-a lungul generațiilor, într-o manieră consecventă, care caracterizează toate fracțiunile creștinismului ipocrit ..."

"Acum, Europa își pierde identitatea sa în favoarea altui popor și a altei religii, și nu vor mai rămâne nici rămășite sau supraviețuitori ai impurității creștinismului..." 

Efrati a decis, prin urmare, că "și chiar dacă suntem într-un război major cu arabii din regiune, pentru Țara lui Israel, Islamul este mult mai bun decât o cultură păgână precum creștinismul." El a adăugat, însă, că evreii trebuie să se roage ca islamizarea majorității țărilor din Europa să nu afecteze poporul lui Israel....

2 comentarii:

Daniela B. spunea...

Jidanul ăsta este ghidat de ură pură și evident e irațional și ilogic.
Ce preferă în locul unei Europe aproape apostaziate, un islam virulent și războinic? Adică vrea ca toată Europa să semene cu Iranul, Afganistanul sau Libia?

E prost ca noaptea..

Freedomfighter833 spunea...

Un nebun fanatic. Adevarat, @Daniela, ura ii intuneca mintile!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”