Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 10 mai 2014

Naționaliștii Autonomi fac APEL la BOICOTAREA alegerilor europarlamentare!

Naționaliștii Autonomi au decis în cadrul întrunirii anuale din 20 aprilie 2014 BOICOTAREA alegerilor europarlamentare organizate de sistem în data de 25 mai 2014.

TOATE PARTIDELE SUNT COMPROMISE! Oligarhia partidelor politice a dus țara asta spre ruină jefuind-o împreună cu străinii. Lucrurile sunt evidente și nu e nevoie să însistăm pe acest subiect.

Sistemul electoral creat de partide dă o reprezentare total deformată a realităţii sociale și opțiunilor politice. Orice încercare de participare activă și constructivă la viața politică ne este împiedicată de legile special create pentru a proteja oligarhia partidelor politice de alternativele reale. Refuzăm categoric să fim complici cu un sistem nedrept și denaturat legitimându-l prin participarea noastră la vot. Cât timp ni se pun piedici să avem participanți care să ne reprezinte activ și explicit obiectivele programatice noi vom rămâne în afara acestei mascarade organizate de sistem și nu vom lua parte în niciun fel la escrocheria „democraților”.

Am studiat „candidații independenți” la europarlamentare și nu am găsit niciunul care să corespundă cu condițiile minime obligatorii pentru a-l putea susține. Sunt oameni care au trăit în concubinaj cu sistemul, propagandiști ai actualei sau fostei puteri, indivizi care au atacat organizațiile naționaliste acuzându-le, rând pe rând, de „extremism”, „fascism”, „neo-nazism”. Nu vom susține niciodată la alegerile europarlamentare indivizi cu rădăcini identitare non-europene sau personaje care au atacat organizația noastră și pe asociații noștri.

VOTUL NUL NU ESTE O SOLUȚIE! Votul nul este o participare la mascarada sistemului democrației pervertite legitimându-l prin prezență! Un sistem care se bazează pe o participare sub pragul de 50% nu are nicio legitimitate și se justifică răsturnarea lui prin orice mijloace deoarece este nereprezentativ.

 Nu votați, antrenați-vă pentru confruntarea directă!

Tineri! Nu vă îndemnăm să abandonați lupta, nu vrem să vă resemnați cu actuala stare de lucruri. Dimpotrivă, vă chemăm să construiți cea mai radicală ofensivă în fața sistemului care vă exploatează în scopuri strict electorale. Separați-vă total și definitiv de jocurile partidelor politice. Intrați în sălile de sport și întăriți-vă trupurile, ieșiți în natură și escaladați munții, antrenați-vă zi de zi cu perseverență și tenacitate. Citiți opere de ideologie național-revoluționară pentru a ști încotro ne îndreptăm și cum va arăta lumea pe care o vom crea. Apoi pregătiți-vă de confruntarea directă cu sistemul. Asaltul în forță este singura variantă pentru a redeveni stăpâni pe propriul nostru destin. Fiți încrezători că nimic nu ne va putea opri și nimeni nu-i va putea ocroti pe cei care v-au desconsiderat și și-au bătut joc de destinul vostru. Noi vom învinge pentru că nu suntem doar o alternativă, NOI SUNTEM SOLUȚIA! SOLUȚIA NAȚIONALISTĂ!

NAȚIONALIȘTII AUTONOMI


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”