Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 9 ianuarie 2015

ISLAM versus EUROPA

Masacrul care a avut loc în urmă cu două zile, la sediul revistei satirice franceze Charlie Hebdo, este sălbatic și detestabil, lipsit de orice fărâmă de justificare. Așa ceva nu poate fi acceptat în Europa, sub niciun pretext. Atentatul terorist a oripilat orice ființă umană care are respect pentru viața altora și pentru valoarea libertății de expresie. Da, chiar dacă Charlie Hebdo practica un umor dubios, de proastă calitate sau chiar grețos, singura modalitate prin care poți să le pui capăt este să-i ignori sau să le dai o replică de calitate.

Nu știu dacă atacul teroriștilor musulmani a avut loc întâmplător în 7 ianuarie 2015 sau este o replică la lansarea, în aceeași zi, a romanului lui Michel Houellebecq, „Supunerea”, a cărui acțiune este plasată în viitor, în Franța anului 2022. În lumea lui, viitorul președinte al tuturor francezilor este liderul unui imaginar Partid Musulman. Lumea din 2022 este guvernată de probleme misterioase, episoade de violență urbană ținute în umbră de media. Totul se mușamalizează, publicul rămâne în beznă și, în doar cîteva luni, liderul Partidului Musulman va fi ales președinte. În turul al doilea al alegerilor Mohammed Ben Abbes își înfrânge contracandidata, Marine Le Pen (personaj real, președinta formatiunii franceze Frontul Național). În următoarea zi începe un proces accelerat de islamizare: femeile sunt încurajate să renunțe la hainele occidentale, să renunțe, cu ajutorul subvențiilor, la locurile de munca iar universitățile sunt de un singur fel: islamice. (După metropotam.ro) Aparent este doar o coincidență, dar o legătură nu cred că este imposibilă.

Am urmărit reacțiile de la noi din țară ale unor politicieni, jurnaliști, analiști politici, avocați.

Poziția de pe care argumentau aceștia aproape că m-a șocat mai mult decât atentatul criminalilor islamiști, cu toate că așteptările nu erau prea mari.
Am văzut un „avocat creștin” care, nici mai mult nici mai puțin, i-a scos ca vinovați morali ai crimei tocmai pe cei asasinați. Raționamentul său este halucinant. Dacă își bați joc de religia cuiva, ei bine, ți se poate întâmpla orice, chiar și să primești moartea în dar. Apoi, ce a urmat a fost aproape o apologie a „valorilor” și „virtuților” religiei musulmane... Execrabil! Invitații unei emisiunii tv s-au făcut, rând pe rând, avocații islamului și ai comunităților musulmane din Europa. S-a pretins că incidentul este unul izolat, deși istoria recentă ne demonstrează că acolo unde există comunități islamice există și potențial terorist. Atentatele din Olanda, Spania, Anglia, Franța, Danemarca ș.a.m.d. ne demonstrează că islamul generează un fanatism religios criminal. În orice colț al Europei în care comunitățile musulmane dobândesc o consistență numerică acestea generează o agresivitate ieșită din comun și care culminează cu crime de o sălbăticie nemaintâlnită nici măcar la animalele cele mai fioroase. Pentru cei care au memoria scurtă sau sunt deconectați de la realitatea europeană le ofer o fereastră prin care să privească lumea islamică din Europa, manifestare și obiective: ISLAM versus EUROPE!


O jurnalistă din România sugerează că poate ar fi binevenită o lege care să cenzureze mesajele ce pot „provoca” unele „comunități vulnerabile” de către „jurnaliști iresponsabili care pun în pericol chiar siguranța națională”. Halucinant, nu???

Un politician care naufragiază prin studiouri tv, Marinescu Numaiștiucum, specializat pe protecția animalelor, insistă obsesiv pe ideea că acest atentat este „opera” unor neica-nimeni, niște boschetari (???!!!) lipsiți de suportul unei organizații. De altfel niște musulmani nu are face niciodată o astfel de crimă, ei fiind niște porumbei ai păcii cu rămurele de măslin în cioc. Sic! Oricum, ăștia sunt primii boschetari cu kalașuri de care am auzit vreodată. O să am grijă de acum să fiu mult mai precaut și mai puțin milostiv când întâlnesc un om al străzii!

Un politician, doi , trei... pledează pentru un „pachet de legi” care să ofere serviciilor de informații puteri sporite pentru a ne putea ... proteja. „Ce dacă ni se iau din drepturi, măcar să fim în siguranță”, proclamă aceștia la unison. Și iar vine în actualitate o întrebare care nu ne dă pace: câți politicieni sunt agenți ai serviciilor de informații? Profitori cinici și mizerabili ai asasinatelor de la Paris, reprezentanții SRI, deși ne asigură că au situația sub control și nu avem niciun motiv să ne temem că putem fi ținta unui atentat terorist, fac presiuni chiar dincolo de limitele permise de lege pentru ca orice achiziție de cartelă pre-plătită să fie înregistrată cu cartea de identitate și ca agenții serviciilor de informații să ne poată umbla prin computere fără mandat de la judecător!!! „Dacă e spre binele nostru, nici nu-i prea mult”, ar spune parlamentarii români care, în mod straniu, votează conștiincios orice proiect de lege care este emanat de la eminențele cenușii (și sumbre) ale SRI. E clar că toți teroriștii, din orice tabără ar fi, islamiști sau securiști, încearcă să pună un căluș în gura poporului.

Revenind la Paris, trebuie să remarcăm că Franța nu este pregătită pentru terorismul islamist. Nu mai puțin de două zile le-au trebuit până au reușit să îi elimine pe asasinii musulmani. În aceste două zile au avut loc alte atacuri și victimele s-au adunat. Astfel de atentate trebuie prevenite și singura cale este diminuarea comunităților de musulmani prin expulzarea lor imediată și definitivă. Altfel pericolul unor noi atentate este uriaș și alte atacuri, chiar de o mai mare intensitate, sunt previzibile.

Noi nu avem niciun motiv să insistăm sinucigaș pe coabitarea unor culturi ireconciliabile doar pentru ca marii capitaliști să aibă în continuare forță de muncă ieftină și acces la o piață de desfacere suficient de tentantă pentru a nu le păsa deloc de soarta noastră.

Musulmanii NU au venit în Europa pentru a împărtăși valorile noastre și pentru a se integra în lumea noastră. NU au venit nici măcar pentru a-și crea o lume paralelă, un univers propriu guvernat de propriile credințe și cutume. Au venit aici pentru a ne cuceri, a ne supune, a ne impune nouă sălbăticia unei credințe religioase cu care nu ne putem împăca. Mesajul lor e clar, ei nu acceptă nicio opoziție. De niciun fel! Nici măcar satira nu este tolerată. Cine se opune, moare! Ei bine, valorile noastre sunt incompatibile și prin urmare există o singură soluție: DESPĂRȚIREA! Trebuie să plece, de bunăvoie sau expulzați. Europa nu poate accepta astfel de manifestări sălbatice pentru că asta ar însemna (auto)distrugerea ei. Iar Europa are în lumea asta o misiune, iar islamul este o piedică care trebuie eliminată din drumul ei. Dar pentru a ne elibera de acești intruși ostili trebuie să ne debarasăm imediat de trădătorii și inconștienții autohtoni. Altă cale nu există.

Obligatoriu înainte!

Victor Brădescu, Lupta NS

3 comentarii:

Greywolf spunea...

Câtă vreme civilizaţia apuseană se va menţine pe aceleaşi poziţii laice şi secularizante, cât timp va permite batjocorirea credinţelor religioase ale popoarelor aflate pe teritoriul Europei, dar va ridica în slăvi minorităţile sexuale, câtă vreme Cultura va fi subfinanţată, dar se vor stimula doar instinctele primare ale oamenilor, manifestate violent şi zgomotos cu diverse prilejuri, ne putem aştepta la o contra-reacţie de genul celei de la Paris. Iar dacă europenii de religie creştină (fie ei catolici, protestanţi sau ortodocşi) nu au curajul de a-şi apăra demnitatea şi obârşiile, musulmanii o vor face, de multe ori recurgând la metode dure şi brutale, pentru că ei nu permit pângărirea valorilor apărate de generaţii întregi.

Greywolf spunea...

Societatea occidentala nu are "anticorpi" la islam. De ce? Pentru ca occidentul a aruncat pe Dumnezeu, Crestinismul si pe Iisus Hristos peste bord. O societate fara credinta, fara un ideal superior nu poate invinge "o religie simpla si tanara" cum este Islamul. Sufletul occidental s-a golit de sens sau s-a umplut numai de bani si de afaceri. Lipsa crestinismului nu confera nici macar justificarea ideologica a expulzarii islamistilor din Europa. Daca societaea occidentala nu s-ar fi secularizat atat de profund problema putea fi rezolvata ff simpu= expulzare. Sa nu uitam ca Don Juan de Castilia si Isabela de Aragon au protaejat Europa de islamizare in numele crestinismului. Cui pe cui se scoate! Vestul este intr-o criza de identitate profunda. Pe de o parte a provocat frustrarea islamistilor din tarile arabe prin interventii militare si crime in masa iar pe de alta parte a practicat o toleranta idioata primind in Europa pe toti transfugii din Africa si Asia. Acum acestia sub Islam vor sa conduca aceasta Europa in numele Islamului. Islamul este intolerant cu alte religii. Cine-i va opri sa distruga occidentul?

Zé Pitaco spunea...

Asa se va întimpla! In 2022, musulmani vor domina toatã Europa Occidentala degenerata! Asa zisã "uniune europeanã" este um gunoi de degenerati, comunisti, masoni, jidani, pederasti, multiculturalisti, idioti holocaustizati-judaizati si toti astea vor fi exterminati de musulmani!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”