Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 18 iulie 2024

EUROPA TOTALITARĂ. REPRESIUNE ÎN GERMANIA: REVISTA "COMPACT", INTERZISĂ!

Represiune: În dimineața zilei de marți, 16 iulie, au avut loc raiduri în patru state federale germane împotriva revistei naționaliste alternative 'Compact'. 


Locuința fondatorului, Jürgen Elsässer, a fost percheziționată și toate documentele, arhivele și materialele tehnice ale Compact și Compact-TV au fost confiscate. În plus, utilizarea logo-ului revistei, precum și a paginii web, rețelelor sociale și posibilitatea de a crea noi reviste de către echipa de redacție au fost interzise.  


Interzicerea mijlocului de informare opozant "Compact" marchează un alt moment de referință în lupta împotriva mijloacelor de comunicare libere și alternative, sub pretextul absurd de „luptă împotriva dezinformării”. 

Ministrul de Interne, Nancy Faeser, a afirmat că revista "Compact" „este purtătorul de cuvânt central al extremei drepte”, adăugând că „nu vom permite definiții etnice despre cine aparține Germaniei și cine nu”, susținându-și persecuția împotriva celor care „vor să răstoarne statul nostru democratic”. 


În Germania, persecuția împotriva patrioților face parte din banalul cotidian și nu mai scandalizează publicul larg, programat neuronal de către mass-media oficială să accepte fără critică dogma oficială. Lupta NS a scris adeseori despre cenzura din Germania totalitară.
Sistemul anti-național care conduce despotic Germania nu tolerează nici un fel de opoziție la adresa liniei oficiale care are ca scop destructurarea națiunii germane, însă, amploarea represiunii împotriva "Compact" este pe o treaptă superioară în acest mecanism totalitar. "Democrația modernă" germană nu le tolerează opozanților nici măcar respirația, dacă ne gândim că fondatorului Jürgen Elsässer i-au fost blocate și conturile bancare persoane. În acest moment, domnul Elsässer este în imposibilitatea de a se întreține singur. (Și iată cum eliminarea banilor fizici are un scop evident și dovedit de control a opoziției!...) Democrația "fermei animalelor" merge până la distrugerea totală a opozanților prin ruinarea financiară și uciderea socială. Vom urmări acest caz și vom reveni cu amănuntele importante. Urmăriți și mesajele noastre de pe telegram

Sursă primară: Devenir Europeo

Lupta continuă!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”