Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 28 decembrie 2007

FREE ERICH PRIEBKE NOW !!!


Comandantul NSM, Jeff Schoep, a facut un apel in luna aprilie/2007 catre camarazii din lumea intreaga pentru a se solidariza si a-l sustine pe ERICH PRIEBKE , fost ofiter SS.
In opinia noastra acea campanie trebuie reluata pentru ca Erich Priebke este condamnat pe viata si din cauza starii sanatatii sale executa arest domiciliar iar sanatatea este tot mai subrezita.

Puteti adresa scrisori in care sa va aratati suportul pentru eliberarea lui ERICH PRIEBKE, guvernului italian, pe adresa: His Excellency Romano Prodi, Piazza del Quirinale, I-00187, Roma, Italia.

"Amintiti-va, dusmanii nostri nu uita si nu iarta niciodata, ei l-au vanat pe acest om chiar si in anii crepusculari ai vietii sale, neinduplecat, caineste. El a luptat impotriva comunismului si a lumii evreiesti. Erich Priebke este un EROU in viata, fa-ti si tu partea ta, nu lasa asta pe alta data, fa-o ACUM! 88 Hail Victory!" - semneaza Comandantul Schoep / National Socialist Movement http://www.nsm88.com/

Adresam un apel tuturor camarazilor romani sa se solidarizeze pentru aceasta campanie de eliberare a lui Erich Priebke. Nu va intrebati ce sanse de reusita are campania si nici nu va ganditi la altceva decat ca acest om a luptat cu curaj de partea cea buna si pentru asta este haituit si incarcerat. Aratati-va respectul pentru acest EROU.

ELIBERATI-L PE ERICH PRIEBKE !

Ich Vermisse Dich Opa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”