Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 29 decembrie 2007

ONOAREA LUI ESTE LOIALITATEA : UN VETERAN SS II RAMANE CREDINCIOS LUI HITLER


Paul Maria Hafner este subiectul unui documentar tv intitulat "Paradisul lui Hafner" in care se face o cronica a exilului sau. "Operatiunea Ultima Sansa", campania de vanatoare a "ultimilor nazisti" din Europa, organizata de Centrul Simon Wiesenthal, numit astfel dupa numele unui evreu mincinos notoriu, il au pe lista pe batranul combatant pe Frontul de Est.

El numeste Auschwitzul un "hotel de zece stele" unde "evreii au fost trimisi pentru propria lor protectie. Toate lucrurile care se spun astazi despre crime nu sunt decat mizeria propagandei Aliate."*

Despre Hitler declara:"Imi amintesc de el ca cel mai maret om care a trait vreodata, cea mai importanta persoana din intreaga istorie a lumii." Spune ca in fiecare dimineata cand coboara din pat intinde bratul pentru a-si saluta Fuhrerul.

El e de acord sa se faca documentarul despre el "pentru ca vreau ca la apus sa imi inregistrez loialitatea fata de idealurile si cauza noastra din timpul celui de-al Treilea Reich. Niciun evreu nu a fost vreodata ucis sub Hitler pentru ca a fost evreu", spune el.

Admite ca viseaza sa vada un "al Patrulea Reich" in Germania, adaugand: Am singurul regret ca nu voi fi prin preajma sa il vad." Dupa al II-lea Razboi Mondial, Hafner si-a gasit azil in Spania lui Franco.

In documentar, Hafner a fost pus fata-n-fata cu un "supravietuitor" (inca unul) de la Dachau. "Ai supravietuit bine", i-a raspuns Hafner evreului care se jelea revendicand tot felul de atrocitati, incercand sa manipuleze tot timpul.

*Oficial, exista inregistrate 46 de volume in care sunt inscrise decesele de la Auschwitz, acum depozitate in Arhiva Centrala Rusa, inregistrari detaliate meticulos a fiecarei morti din lagar, cu numele intreg al decedatului, profesia, nationalitatea, religia, data si locul de domiciliu, numele parintilor, ora si cauza mortii, stabilita de medicul lagarului.

Majoritatea au decedat in timpul unei crize puternice de tifos in anul 1943. Altii au rezultat ca au murit din cauze naturale, malnutritie, lipsa medicamentelor intervenite din cauza bombardamentelor Aliate asupra cailor de alimentare a lagarului. Cateva sute au fost executati pentru sabotaj. Din numarul total de morti pe care cu usurinta il vedem de pe insemnari , 68.864, din ei nu erau mai mult de 30.000 de evrei.
(In fotografie il puteti vedea pe veteranul din Waffen SS, care a slujit pe Frontul fin Est, dand salutul sau lui Adolf Hitler, in Spania, unde locuieste de peste 60 de ani.)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”