Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 30 ianuarie 2008

75 de ani de la Victoria NationalSocialismului in Germania


La 30 ianuarie 1933 în conformitate deplină cu prevederile Constituţiei în vigoare, Adolf Hitler a fost numit Cancelar. El nu a venit la putere printr-un puci, ci a fost desemnat să ia puterea. Hitler era preşedintele celui mai putenic partid în parlament, Partidul Nationalsocialist al Muncitorilor Germani (NSDAP). A fost inceputul recuperarii Germaniei din mainile marii finante evreiesti care avea in ghearele ei destinul poporului german. Peste exact un an, in 30 ianuarie 1934, emite legea Gesetz über den Neuaufbau des Reichs, Legea pentru Reconstructia Reichului.
A fost omul providential care a luptat sa elibereze Europa de sub influenta malefica a iudaismului.
Si astazi LUPTA LUI CONTINUA ! 88 ! \o

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”