Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 3 ianuarie 2008

MIGUEL SERRANO: ”Steaua lui Israel a inlocuit Steaua Statului Chile”


„Razboiul nu s-a terminat…Hitler traieste, la fel ca noi”. Cuvintele categorice ale lui Miguel Serrano pot parea delirante, dar scriitorul si ex-diplomatul le sustine cu o convingere aproape religioasa. In apartamentul sau, in mijlocul svasticilor si simbolurilor SS, cel mai cunoscut nostalgic al celui de al Treilea Reich afirma ca batalia continua pentru ca „evreii controleaza totul” si Chile este pe punctul de a capitula sub dominatia lor. Tocmai despre asta vorbeste in ultima sa carte intitulata „S-a terminat cu Chile”. Atat de clar. In carte denunta faptul ca steaua de pe steagul chilen a fost inlocuita cu „steaua lui David”, cea a Israelului, in „logotipul” care sta pe toate documentele oficiale si publice ale ministerelor si birourilor si ca pana si pe pereti si in piete este deja ca „semn guvernamental”, cu legenda: Guvernul Chile”. Faptul ca Steaua lui David sa se gaseasca camuflata intre alte semne care formeaza simbolul guvernului lui Ricardo Lagos, pentru Serrano inseamna ca „Chile este deja Israel, este guvernat si condus de evrei”. Mai mult, precizeaza ca asta va avea sigur un sfarsit fatal: anuntul ca Chile s-a terminat si ca imparatia lui iuda se va instala in sud-Alen, in Jesur-Alen cu venirea lui Mesia, Jesus –Alem”.
- Cum ati reusit sa „detectati” Steaua lui David in aceste semne?
- Este foarte clar cand unu o descopera pentru ca este un mesaj dificil ascuns. Au inlocuit steaua cu cinci colturi, steaua chilena, cu cea de sase colturi. Este un lucru atat de absurd si de necrezut, ca te intrebi cine a facut-o. O fi stiind asta Presedintele Republicii?
– Nu este o coincidenta?
– Nu. Este un lucru facut ca mesaj ascuns, cu o abilitate teribila.
- In cazul ca este adevarat, ce importanta ar avea?
- In Chile nu exista simt patriotic? Atunci chilenii nu mai sunt chileni? Exista un simbol national si un steag care reprezinta Chile, la fel ca-n toate tarile. Du-te si schimba bandera americanilor ca sa vezi ce importanta are. Daca le elimina o stea din cele ce are, va veni un protest si o actiune judecatoreasca impotriva Guvernului. La Chile au scos unica stea ce are si au inlocuit-o cu alta. Chilenii nu se simt chileni.
- Ce semnificatie are ca s-a introdus Steaua lui David?
- Este un mesaj al evreilor pentru evrei, pentru ca dedesubt zice:”Guvernul Chile”. Asta inseamna: „noi deja suntem Guvernul chilen”. In sudul Chile, partea cea mai bogata din lume, exista cele mai mari rezerve forestiere, de apa si minerale ca molibdenul. Azi am dat o mare parte domnului (Douglas) Tompkins. Am vandut sute de mii de hectare cu pretextul ecologiei, unei persoane care are pasaport de turist. Chile este deja impartit si acum ei cumpara (terenuri) in Argentina.
–Dupa parerea dumneavoastra, care ar fi scopul?
– Theodor Herzl este parintele Israelului si in 1895 a publicat o carte intitulata „Statul Evreu”, in care spune ca in 50 de ani vor stapani mai mult decat Statul Palestina si in alti 50 vor stapani Statul Patagonia. Aceasta regiune este extrem de bogata si apta pentru a trai, si va fi singura care va supravietui catastrofei ecologice. Dupa razboi, in 1945, s-au implinit 50 de ani. Acum se implinesc alti 50 de ani si vor sa aiba Statul Patagonia. Si daca ma intrebati care este importanta Stelei lui David, asta este.
– Cine sunt responsabili de introducerea Stelei lui David?
- Cine era Secretara Comunicatiilor si Culturii? Patricia Politzer. Pe de alta parte, Presedintele Ricardo Lagos a studiat la Universitatea Duke, care este universitatea lui Rockefeller. Nu fac nimic fara sa-l consulte. Cand politicieni chileni vor sa se lanseze candidati la Presedintia Republicii, merg si vorbesc cu el. De exemplu, acum catva timp s-a dus acolo Sebastian Piñera. Are Presedintele Lagos instructiuni de la Rockefeller sa creeze in sudul Chile o tara pentru evrei? Daca asta s-a facut bine gandit, atunci Rockefeller a dat ordin. Aici vad eu gravitatea situatiei, nu este ceva intamplator. Noi am pierdut simtul nationalitatii. Unde este acea Chile minunata? O vom preda?
- In timp ce va ascultam, mi se parea ca dvs. va imaginati ca evreii sunt o specie de organizatie care opereaza concret, si in realitate sunt persoane ca cele de oricare alta nationalitate sau cultura, cu contradictii politice si sociale…
- Atingeti dvs., putin, un evreu si veti vedea cum sar toti imediat. Intre ei exista diferente, dar au o incredere totala in Sinagoga, unde comanda un evreu ortodox. Nascuti in Chile, nu se simt chileni, sunt mai intai evrei. Aproape toti fac serviciul militar in Israel. Si asta pentru ca au ceva ce noi nu avem: rasa.
– Si care ar fi scopul acestei organizatii?
- Sa domine lumea. Controleaza total Statele Unite ale Americii. SUA sunt atat de controlate de catre evrei incat s-au retras de la Intrunirea contra Rasaismului fiindca sionismul este acuzat de rasism. Si in spatele lui Tompkins sunt SUA, nu e altceva decat un baston alb al lui Rockefeller.
– Daca este adevarat ca evreii controleaza totul, este poate o dovada ca sunt mai inteligenti…
- (Râde) Sunt mai inteligenti, desigur, si de aceea vor tine restul lumii ca sclavi lucrand pentru ei. Noi suntem mai idioti. Ei sint isteti si astfel au acaparat treptat. Ei ne considera animale in doua piciore. Suntem. Si ca bune animale pe doua picioare ne vor mentine muncind pentru ei complet sub control…Pentru ca ei sa poata trai din dobanzile pe care le aduce capitalul. De aceea, Hitler a dat o lovitura mortala evreilor cand a terminat cu dobanzile banilor. Acum singurul drept ce putem sa avem este sa ne zbatem, sa dam din picioare.
– V-ati aseza la aceeasi masa cu un evreu?
– Pentru Dumnezeu, de ce nu? Pai pe mine m-au editat evrei din toata lumea. Individual nu am nimic impotriva lor. SURSA
Miguel Serrano este un scriitor chilen (1917) cu multe carti publicate, a carui traiectorie este pe cat de atractiva, pe atat de provocatoare. Carti ca “Elella”, “El Círculo Hermético” sau “El eterno retorno”, publicate in anii 70, lasa sa se vada nu numai particulara sa viziune viziune esoterica asupra lumii, ci deasemeni prietenia stransa cu autori ca Herman Hesse sau Carl Gustav Jung, cu care a avut corespondenta indelungata.

3 comentarii:

joy spunea...

Minunat articolul! Felicitari pentru blog! :)

Anonim spunea...

O aiureala de proportii, vrednica de acest site. Vi se potriveste. Tineti-o asa tot inainte.
Anonim 1.

SoldatulDac88 spunea...

@Anonim 1, ai scăpat de atacul verilor ciorapi?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”