Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 6 ianuarie 2008

REVOLUTIA ADEVARULUI VA FI TELEVIZATA


Unitatea din Cincinnati a Aliantei Nationale anunta cu mandrie ca “Iudeea declara razboi Germaniei”,un DVD care a fost recent interzis sa fie difuzat la un post de televiziune public din Colorado,a inceput sa fie transmis noaptea trecuta pe postul public Canal 99 (Digital 420) in districtele Boone si Kenton din partea de nord a statului Kentucky.

Majoritatea cititorilor acestui site sunt constienti de campania de cenzura care a avut loc cand un cetatean a incercat sa transmita programul in Colorado. Am crezut ca trebuie transmis un mesaj cum ca un DVD de o asemenea calitate, care contine numeroase fapte ce demascheaza povestea Holocaustului,trebuie sa fie la dispozitia publicului. Cu cat dusmanii libertatii de exprimare incearca sa cenzureze adevarul, cu atat mai mult noi trebuie sa ramanem neclintiti in a cere ca drepturile primului nostru amendament sa fie studiate si respectate.

Toti cititorii rezidenti ai districtelor Boone sau Kenton care nu au urmarit inca niciunul din programele noastre pot vedea DVD-ul Dr. Fredrick Toben duminica la miezul noptii ,martea si miercurea noaptea,toata luna aceasta ,pe canalul mai sus mentionat. (comunicat pe site-ul NATIONAL ALLIANCE)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”