Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 17 martie 2008

Azil de batrani in forma de svastica in Alabama


Pentru cei 117 pacienti in varsta, Wesley Acres, din Alabama, este pur si simplu un loc linistit unde sa-si petreaca tihnit anii batranetii. Insa, daca este privita de sus, cladirea are, "printr-o coincidenta", forma unei zvastici uriase. In urma numeroaselor plangeri primite, azilul va avea o alta forma, care sa nu mai fie un "simbol al nazistilor". Insa intrebarea ramane: Este forma cladirii Wesley Acres un accident sau este pur si simplu opera intentionata a unor arhitecti nostalgici? Cercetatorul Avrahaum Segol sustine ca azilul din Alabama are aceeasi forma ca si baracile bazei navale Coronado din California. Acum, autoritatile se vad nevoite sa investeasca sume semnificative pentru modificarea cladirilor "ofensatoare". Dupa Media Link

Ghilimelele ne apartin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”