Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 1 mai 2008

National Socialist Movement are o noua uniforma

Miscarea National Socialista din America , din dorinta de a se moderniza si a fi mai atractiva ca imagine publicului american intoxicat de mass-media sionista cu imaginea “nazistului cel rau”, a hotarat, dupa multe discutii in interiorul sau, sa renunte oficial la uniforma bej in favoarea unei noi uniforme de culoare neagra, simpla, cu o emblema a NSM pe umarul stang. La fel s-a hotarat si renuntarea la brasarda cu svastica. Vechea uniforma se va pastra pentru unele ocazii speciale si se va imbraca doar in intrunirile private ale Miscarii.

Noua uniforma a putut fi vazuta pentru prima oara la mitingul NSM din Washington DC de saptamana trecuta organizat de nationalsocialistii americani impotriva imigratiei ilegale.

In poza il puteti vedea pe Comandantul Jeff Schoep in noua uniforma a Miscarii National Socialiste din America.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”